за нас

Гуандун chuangzhi интелигентно оборудване ко оод има регистриран капитал от 30 милиона и самостоятелно финансиран сайт площ от около 35,548 квадратни метра. Това е високотехнологично предприятие (gr202144008619), интегриращо предпродажби цялостно планиране на растенията, независими изследвания и разработки, проектиране, производство, инсталиране, въвеждане в експлоатация и следпродажбено обслужване. Получени повече от 130 патента в областта на покритието оборудване и оборудване за опазване на околната среда. Въз основа на индустрията 4.0 интелигентна производствена облачна услуга и индустриалната интернет платформа, комбинирана с трите основни системи за управление на цифровите фабрики на mes, erp и plm, тя реализира отдалеченото управление, контрол на качеството и проследяемост на производството на производствената линия за покритие и осигурява на клиентите високо качество, ефективно, Интелигентни, екологично чисти услуги, така че клиентите нямат притеснения при използване на продукти chuangzhi.

Виж повече

Продукти

Виж повече

новини

Кои индустрии могат да се използват за стрелкови машини?

1. леярна промишленост: отливки, произведени от общи леярни компании изискват смилане и полиране. Стрелкови взривни машини са специализирани машини, използвани в тази област. Той използва различни модели според различни детайли и няма да повреди оригиналната форма и производителност на отливките.


Какви аспекти трябва да се обърне внимание при поддръжката на пръскане оборудване

1. подаването на въздух и изпускателните тръбопроводи на покритието трябва да се проверяват всеки ден за стягане и не трябва да има изтичане на вода или въздух.


"Евангелието" в желязната и стоманодобивната промишленост

Днес почти всички стоманени части са изстреляни, това е основен процес за проверка на качеството на частите. Машината за взривяване на изстрел може да провери външния вид на стоманени отливки и след това да премахне някои неблагоприятни фактори като пробиви и везни, които влияят върху качеството на частите.


Какви са технологичните процеси на автоматична производствена линия за покритие

Автоматична линия за производство на покритие се нарича също пръскане производствена линия. Пръскането се отнася до защитния слой или декоративен слой върху повърхността на метал и неметал, който се използва широко в процеса на повърхностна обработка на различни индустрии.


Пребиваване в средата на годината и с нетърпение очакваме цялата година | guangdong chuangzhi 2022 конференцията в средата на годината приключи успешно

За да се обобщят работните постижения и опит през първата половина на 2022 г. и да се планират работните цели и задачи за втората половина на годината, на 15 и 16 юли, гуандун chuangzhi интелигентно оборудване ко оод (по-долу "attractivechina") успешно проведе тази година на средата на годината обобщена среща.


Фактори, засягащи различни аспекти на пясъчната машина

Машина за пясъчно взривяване, т. е. използването на сгъстен въздух в високоскоростния поток в пистолета за спрей, за да генерира отрицателно налягане, за да генерира ефекта на изхвърляча. Абразивната в кутията за съхранение на сепаратора на циклона се всмуква в пистолета за пръскане през пясъчната тръба и след това се изхвърля от дюзата към повърхността на детайла с потока на сгъстен въздух. За постигане на целта на пясъчно взривяване. В работното състояние сгъстен въздух и пясък се смесват по време на пръскане, като се използва напълно сгъстен въздух, въздушният поток и скоростта на пясъчния поток могат лесно да се регулират, може да се получи идеално съотношение на смесване, консумацията на енергия и пясък е ниска, а ефективността на почистване е висока.


Как да изберем добра машина за пясък?

Какво е пясъчно взривяване? Това е процесът на почистване и грубване на повърхността на субстрата чрез действието на високоскоростен пясъчен поток. Използване на сгъстен въздух като мощност за образуване на високоскоростна струя лъч за пръскане на материала (медна руда, кварцов пясък, корунд, железен пясък) с висока скорост към повърхността на детайла, за да бъдат обработени, така че външната повърхност на детайла да се променя, И повърхността на детайла е дадена определена степен на чистота и различна грапавост. Подобрява устойчивостта на умора на детайла, увеличава адхезията между повърхността и покритието, удължава издръжливостта на покритието и също така улеснява изравняването и украсата на покритието.


Какво е предимството на праховото покритие над течното покритие?

Какво е предимството на праховото покритие над течното покритие? 1. по-малко замърсяване и по-безопасна работна среда. Основното разграничение между прахообразни покрития и течни покрития е разтворителят. Течната боя съдържа разтворител, но праховото покритие е 100% твърдо вещество, нетоксично, без разтворители и не съдържа летливи токсични вещества. Освен това праховите покрития излъчват нула или близо нула летливи органични съединения (voc) в атмосферата, осигурявайки по-екологичен процес за подобряване на условията на работа на операторите, значително намаляване на рисковете за здравето и безопасността.


Виж повече