за нас

Гуандун chuangzhi интелигентно оборудване ко оод има регистриран капитал от 30 милиона и самостоятелно финансиран сайт площ от около 35,548 квадратни метра. Това е високотехнологично предприятие (gr202144008619), интегриращо предпродажби цялостно планиране на растенията, независими изследвания и разработки, проектиране, производство, инсталиране, въвеждане в експлоатация и следпродажбено обслужване. Получени повече от 130 патента в областта на покритието оборудване и оборудване за опазване на околната среда. Въз основа на индустрията 4.0 интелигентна производствена облачна услуга и индустриалната интернет платформа, комбинирана с трите основни системи за управление на цифровите фабрики на mes, erp и plm, тя реализира отдалеченото управление, контрол на качеството и проследяемост на производството на производствената линия за покритие и осигурява на клиентите високо качество, ефективно, Интелигентни, екологично чисти услуги, така че клиентите нямат притеснения при използване на продукти chuangzhi.

Виж повече

Продукти

Дърво боя пръскане линия боя покритие машина автоматичен спрей живопис система

Дърво боя пръскане линия боя покритие машина автоматичен спрей живопис система: 1. с добър дизайн на цялата линия спрей, удобна работа, красив външен вид и силна видимост. 2, цялата спрей линия работи гладко, работата на всяка станция е проста, лесна за поддръжка. 3, висока степен на автоматизация, спестяване на много труд 4, цялата линия спрей с стабилна производителност. 5. помпата за спрей линия на инжекционната линия приема специфична помпа за течни утайки, която е без поддръжка и без изтичане. 6, напръскващата инжекционна линия използва седем тона транспортна верига за напрежение, а3 без стоманен материал, закаляване на лечението, баланс, малко абразия. 7. помещението за пръскане с добра вентилация, подаването на въздух и изпускателните газове са балансирани, а позициите за пръскане са напълно автоматични. 8, въртенето на детайла е равномерно, многоточково пръскане 9, автоматично индукционно пръскане за намаляване на загубата на боя 10. всички температури на сушене са автоматично контролирани и регулируеми, с ефект на изолация. 11, с помощта на компютърния контрол на сензорния екран напълно, всяка част от контрола точка отделно. 12. Методът на отопление е проектиран от енергийния източник на клиента, който е икономичен, безопасен и надежден и лесен за поддръжка и гарантира изискванията за качество на детайла; 13. Изолационният слой променя конвенционалната изолация от каменна вата. Всички нискотемпературни пещи на нашите фабрични продукти са изолирани с алуминиев силикатен памук, за да се гарантира температурата и да се спести невидимата енергия.

Виж повече

новини

Нова линия за покритие на авточасти повишава ефективността и качеството

Стартира нова линия за покритие на авточасти, която обещава значително да подобри ефективността и качеството на процеса на покритие. Новата линия разполага с модерна технология и иновативен дизайн, който позволява оптимална последователност и прецизност в приложението за покритие.


Спрей боядисване линия производител е професионален производител на персонализирани автоматични линии за боядисване

Като професионален производител на спрей боядисване линии, спрей боядисване линия производител се ангажира да предоставя на клиентите с висока производителност спрей боядисване производствени линии и автоматична боядисване оборудване. Ние предлагаме редица технологии за боядисване, включително въздушен спрей, спрей за високо налягане, спрей без въздух и роботи за боядисване. Нашите продукти могат да отговарят на нуждите на различни индустрии и клиенти и да предоставят на клиентите цялостни услуги.


Спрей боядисване линия производител предоставя на клиентите с високо качество спрей боядисване решения

Спрей боядисване линия производител е професионален спрей боядисване линия производител, нашата визия е да предоставя на клиентите с високо качество спрей боядисване продукти и услуги. С напреднали технологии, перфектна производствена система и професионален екип за научноизследователска и развойна дейност, ние се ангажираме да предоставяме на клиентите най-добрите решения и услуги.


Линия за пръскане на дървесни бои помага на мебелната промишленост да произвежда ефективно

С диверсификацията на съвременните стилове за домашен дизайн се появиха и различни видове мебели, като мебели от масивно дърво, антични мебели, мебели в китайски стил и др., които правят домашната декорация по-персонализирана, но има и някои проблеми в обработката и производството.


Производителите на линията за пръскане на дървесни бои ви отвеждат, за да разберете процеса на строителство за пръскане на дърво

Линията за пръскане на дървесни бои е подходяща за боядисване на всички видове дървени мебели и офис и развлекателни продукти. Най-вече се използва методът за пръскане на висящата линия или въртящата се машина и е интегрирана цялата линия от автоматична боядисване и ръчна полираща линия, която е особено подходяща за масово производство.


Какви са предимствата на продукта на автомобилния резервоар за пръскане на производствена линия

Автомобилната производствена линия за пръскане на резервоара за гориво се състои от ръчни горни и долни области на детайлите, линия за транспортиране на детайла, система за отстраняване на прах, система за предварително загряване, спрей кабина, система за боядисване на робот.


Метална прахово покритие линия е въвеждането на специфичния производствен процес

Метална прахово покритие линия, както подсказва името, е машина, която произвежда спрей прах. Пръскане на прах е нов тип материал, който се използва главно в проектите за декорация, като изграждане на външни стени и покриви.


Процес поток на метална прахово покритие линия

Процесът поток на метална прахово покритие линия е както следва: 1. Предварителната обработка на детайла, процесът на предварителна обработка включва: пясъчно взривяване, взривяване на изстрел, пръскане, потапяне на резервоара, избърсване и други методи.


Виж повече