OM OS

Kommissionens forordning (EU) nr. 182/2011 af 11. marts 2011 om indførelse af en fælles markedsordning for import af varer fra Kina (EUT L 347 af 20.12.2011, s. 1). Ltd. har en registreret kapital på 30 mio. og et selvfinansieret område på ca. 35.548 kvadratmeter. Det er en højteknologisk virksomhed (GR202144008619), der integrerer før salgsplanlægning af hele anlæg, uafhængig forskning og udvikling. design, fremstilling, installation, idriftsættelse og eftersalgstjeneste. Opnået mere end 130 patenter inden for belægningsudstyr og miljøbeskyttelsesudstyr. Baseret på Industry 4.0 intelligente produktions cloud service og den industrielle internetplatform, kombineret med de tre store digitale fabriksstyringssystemer i MES, ERP og PLM, realiserer den fjernstyring, kvalitetskontrol og sporbarhed af produktionsprocessen for overfladebehandling og giver kunderne høj kvalitet effektive Intelligent, miljøvenlige tjenester, så kunderne har ingen bekymringer, når de bruger Chuangzhi produkter.

Se mere

PRODUKTER

Se mere

NYHEDER

Hvilke industrier kan bruges til skud sprængning maskiner?

1. Støberindustri: Støbninger produceret af generelle støberi virksomheder kræver slibning og polering. Shot sprængning maskiner er specialiserede maskiner, der anvendes i dette område. Han bruger forskellige modeller ifølge forskellige emner, og vil ikke beskadige støbningernes oprindelige form og ydeevne.

2017-10-19 Se mere

Hvilke aspekter skal være opmærksomme på vedligeholdelse af sprøjteudstyr?

1. Overfladebehandlingens luft- og udstødningsrørledninger skal kontrolleres hver dag for tæthed, og der bør ikke være vand eller luft lækage.

2022-12-06 Se mere

Evangeliet i jern- og stålindustrien

I dag er næsten alle ståldele skudt, det er en stor proces til at kontrollere kvaliteten af dele. Shot blænding maskine kan kontrollere udseendet af stålstøbninger, og derefter fjerne nogle ugunstige faktorer såsom burrs og skalaer, der påvirker kvaliteten af delene.

2017-10-19 Se mere

Hvad er de teknologiske processer for automatisk belægning produktionslinje

Automatisk overfladeproduktionslinje kaldes også sprøjteproduktionslinje. Sprøjtning vedrører det beskyttelseslag eller det dekorative lag på overfladen af metal og ikke-metal som i vid udstrækning anvendes i overfladebehandlingsprocessen i forskellige industrier.

2022-12-12 Se mere

Ophold i midten af året og ser frem til hele året | Guangdong Chuangzhi 2022 Midtårskonference sluttede med succes. y

For at opsummere arbejdsresultaterne og erfaringerne i første halvår af 2022 og planlægge arbejdsmål og opgaver for andet halvår den 15. og 16. juli, Guangdong Chuangzhi Intelligent Equipment Co. Ltd. (i det følgende benævnt "attraktivechina") afholdt dette års resumé midt i år.

2022-07-19 Se mere

Faktorer, der påvirker forskellige aspekter af sandblæsermaskine

Sandblæsermaskine, altså, anvendelse af trykluft i højhastighedsstrømmen i sprøjtepistolen for at generere et negativt tryk for at generere ejektoreffekten. Slibemidlet i cykloneseparatorens opbevaringsboks suges ind i spraypistolen gennem sandrøret. og derefter skubbes ud fra dysen til overfladen af emnet med den komprimerede luftstrøm. For at opnå formålet med sandblæstning. I arbejdstilstand blandes trykluft og sand under sprøjtning, hvorved trykluft udnyttes fuldt ud. luftgennemstrømning og sandstrømning kan let justeres, ideelt blandingsforhold kan opnås energi og sand forbrug er lavt, og rengøringseffektiviteten er høj.

2016-10-19 Se mere

Sådan vælger man en god sandblæsermaskine?

Hvad er sandblæstning? Det er processen med rensning og groftning af overfladen af substratet ved virkning af højhastigheds sandstrømning. Brug af komprimeret luft som kraft til at danne en højhastighedsstråle til at sprøjte materialet (kobbermalm, kvartssand, korund, jern sand) i høj hastighed til overfladen af det emne, der skal forarbejdes så udseendet eller formen på arbejdsemnets yderside ændres Og overfladen af emnet er givet en vis grad af renhed og forskellig grovhed. Forbedrer arbejdsemnets træthedsbestandighed, øger vedhæftet mellem overfladen og belægningen, forlænger holdbarheden af belægningen og letter også udjævning og dekoration af belægningen.

2018-05-18 Se mere

Hvad er fordelen ved pulverlakering frem for flydende belægning?

Hvad er fordelen ved pulverlakering frem for flydende belægning? 1. Mindre forurening og sikrere arbejdsmiljø. Den største forskel mellem pulverlakering og flydende belægninger er opløsningsmidlet. Den flydende maling indeholder opløsningsmiddel, men pulverlakeringen er 100% faste, ikke-gifte, opløsningsmiddelfri og indeholder ingen flygtige toksiske stoffer. Desuden udsender pulverlakeringer nul eller nær nul flygtige organiske forbindelser (VOC) i atmosfæren. at skabe en mere miljøvenlig proces for at forbedre driftsledernes arbejdsvilkår og i høj grad mindske sundheds- og sikkerhedsrisici.

2018-05-21 Se mere

Se mere