OM OS

Kommissionens forordning (EU) nr. 182/2011 af 11. marts 2011 om indførelse af en fælles markedsordning for import af varer fra Kina (EUT L 347 af 20.12.2011, s. 1). Ltd. har en registreret kapital på 30 mio. og et selvfinansieret område på ca. 35.548 kvadratmeter. Det er en højteknologisk virksomhed (GR202144008619), der integrerer før salgsplanlægning af hele anlæg, uafhængig forskning og udvikling. design, fremstilling, installation, idriftsættelse og eftersalgstjeneste. Opnået mere end 130 patenter inden for belægningsudstyr og miljøbeskyttelsesudstyr. Baseret på Industry 4.0 intelligente produktions cloud service og den industrielle internetplatform, kombineret med de tre store digitale fabriksstyringssystemer i MES, ERP og PLM, realiserer den fjernstyring, kvalitetskontrol og sporbarhed af produktionsprocessen for overfladebehandling og giver kunderne høj kvalitet effektive Intelligent, miljøvenlige tjenester, så kunderne har ingen bekymringer, når de bruger Chuangzhi produkter.

Se mere

PRODUKTER

Træ maling sprøjte linje maling belægning maskine automatisk spray maleri systemet

Træ maling sprøjte linje maling belægning maskine automatisk spray maleri system: 1. Med det gode design af hele spray linje, praktisk betjening, smukt udseende og stærk besøgbarhed. 2, hele spraylinjen kører glat, arbejdet på hver station er enkel, nemt at vedligeholde. 3, høj grad af automatisering, spare en masse arbejdskraft 4, hele spray linje med stabil ydeevne. 5. Sprøjtelinjepumpen vedtager en specifik flydende slampumpe, som er vedligeholdelsesfri og ingen lækage. 6, sprøjtning injektionslinje bruger syv tons spænding transport kæde, A3 steellers materiale, slukke behandling, balance løber, lidt slid. 7. Sprøjtelrummet med god ventilation, lufttilførsel og udstødning er afbalanceret, og sprøjtepositionerne er fuldt automatiske. 8, arbejdsstykket rotation er ensartet, flerpunktsprøjtning 9, automatisk induktionssprøjtning for at reducere malintab 10. Alle tørretemperaturer reguleres automatisk og justeres, med isoleringseffekt. 11, ved hjælp af computer touch screen control helt, hver del af punkt control separat. 12. Opvarmningsmetoden er designet af kundens energikilde, som er økonomisk, sikker og pålidelig og let at vedligeholde, og garantere kvalitetskravene for emnet; Isoleringslaget ændrer den konventionelle stenuldisolering. Alle lavtemperaturovne i vores fabriksprodukter er isoleret med aluminiumsilikat bomuld for at sikre temperaturen og spare inde synlig energi.

Se mere

NYHEDER

Spray Painting Line Producent er en professionel producent af tilpassede automatiske maleri linjer

Som en professionel producent af spray maleri linjer, Spray Painting Line Producent er forpligtet til at give kunderne med højtydende spraymaleri produktionslinjer og automatiske malerilinjer og maleri. udstyr. Vi tilbyder en række maling teknologier, herunder luftspray, højtryksspray, airless spray og maler robotter. Vores produkter kan opfylde behovene hos forskellige brancher og kunder og give kunder omfattende serviceydelser.

2023-05-12 Se mere

Spray Painting Line Producent giver kunderne med høj kvalitet spraymalingsløsninger

Spray Painting Line Producent er en professionel spray maleri linje producent, Vores vision er at give kunderne produkter og serviceydelser til spraymaleri af høj kvalitet. Med avanceret teknologi, perfekt produktionssystem og professionel forskningshold er vi forpligtet til at give kunderne de bedste løsninger og services.

2023-04-27 Se mere

Træmalingssprøjtningslinje hjælper møbelindustrien med at producere effektivt

Med diversificering af moderne hjem design stilarter, er der også opstået forskellige typer af møbler, såsom massivt træmøbler, antikke møbler, Kinesisk møbler osv. som gør hjemmets dekoration mere personlig, men der er også nogle problemer i forarbejdning og fremstilling.

2023-04-14 Se mere

Træ maling sprøjtning linje fabrikanter tager dig til at forstå træsprøjtning konstruktionsprocessen

Træmalingssprøjtningslinjen er velegnet til at male alle former for træmøbler og kontor- og underholdningsprodukter. Hængningslinjen DISK eller fremstillingsmaskinesprøjtningsmetode anvendes hovedsageligt og hele linjen af automatisk maleri og manuel poleringslinje er integreret, som er specielt egnet til masseproduktion.

2023-03-31 Se mere

Hvad er de produktfordele ved bil brændstof tank sprøjte produktionslinje

Bilbrændstoftanksprøjtning produktionslinje består af manuelle øvre og nedre arbejdsemne områder, arbejdsemne transportlinje, støv fjernelse system, forvarmning system, spray kabine, maling robot system.

2023-03-23 Se mere

Metal pulver belægning linje er indførelsen af den specifikke produktionsprocess

Metal pulver belægning linje, som navnet antyder, er en maskine, der producerer spraypulver. Sprøjtepulver er en ny type materiale, som hovedsagelig anvendes i dekorationsprojekter såsom bygning af ydre vægge og tage.

2023-03-13 Se mere

Processtrøm af metalpulver belægning linje

Processtrømmen af metal pulver belægning linje er som følger:1. Forbehandling af emnet omfatter forbehandlingsprocessen: sandblæsning, skudblæsning, sprøjtering, tank nedsænkning, aftørring og andre metoder.

2023-03-06 Se mere

Cookware maleri produktionslinje producenter tager dig til at forstå fordelene ved fuldautomatisk maleri produktionslinje

Producenter, der fortæller dig, at i et intelligent samfund, Automatiseringssystemer kan ses både i industriproduktion og i dagligdagen. I dag, fuldautomatiske maleri linjer, automatiske maleri værelser.

2023-02-22 Se mere

Se mere