Πληροφορίες για τη

Άρθρο 1 Ltd. έχει εγγεγραμμένο κεφάλαιο 30 εκατομμυρίων και αυτοχρηματοδοτούμενη περιοχή περίπου 35.548 τετραγωνικά μέτρα. Πρόκειται για μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας (GR202144008619) που ενσωματώνει προ-πώληση ολόκληρου εργοστασίου, ανεξάρτητη έρευνα και ανάπτυξη, σχεδιασμός, κατασκευή, εγκατάσταση, λειτουργία και υπηρεσία μετά την πώληση. Απόκτησε περισσότερες από 130 ευρεσιτεχνίες στον τομέα του εξοπλισμού επικάλυψης και του εξοπλισμού προστασίας του περιβάλλοντος. Με βάση τη Βιομηχανία 4.0 έξυπνη υπηρεσία παραγωγής νέφων και τη βιομηχανική πλατφόρμα Διαδικτύου, σε συνδυασμό με τα τρία σημαντικά συστήματα διαχείρισης ψηφιακών εργοστασίων των MES, ERP, και PLM, πραγματοποιεί την απομακρυσμένη διαχείριση, έλεγχος ποιότητας και παρακολούθηση ιχνηλασιμότητας της παραγωγής της διαδικασίας κατασκευής γραμμών παραγωγής επιχρίσματος και παρέχει στους πελάτες υψηλής ποιότητας, αποτελεσματική, Ευφυής, φιλικές προς το περιβάλλον υπηρεσίες, έτσι ώστε οι πελάτες δεν έχουν καμία ανησυχία κατά τη χρήση των προϊόντων Chuangzhi.

Δείτε περισσότερα

Προϊόντα

Ξύλινο χρώμα ψεκασμού γραμμή χρώμα μηχανή αυτόματη ζωγραφική σύστημα ψεκασμού σύστημα ζωγραφικής

Ξύλινο χρώμα ψεκασμού γραμμή μηχανή επικάλυψης αυτόματο σύστημα ζωγραφικής ψεκασμού: 1. Με το καλό σχεδιασμό ολόκληρης της γραμμής ψεκασμού, βολική λειτουργία, όμορφη εμφάνιση και ισχυρή επισκεπτικότητα. 2, ολόκληρη η γραμμή ψεκασμού λειτουργεί ομαλά, η εργασία του κάθε σταθμού είναι απλή, εύκολη για συντήρηση. 3, υψηλό βαθμό αυτοματισμού, εξοικονόμηση πολύ εργασίας 4, ολόκληρη τη γραμμή ψεκασμού με σταθερή απόδοση. 5. Η αντλία γραμμής ψεκασμού της γραμμής έγχυσης υιοθετεί μια συγκεκριμένη αντλία υγρής ιλύς, η οποία είναι χωρίς συντήρηση και χωρίς διαρροή. 6, η γραμμή ψεκασμού ψεκασμού χρησιμοποιεί επτά τόνους αλυσίδας μεταφοράς έντασης, υλικό A3 στερεών, ισορροπία τρέχει, λίγη γδαρσίτσα. 7. Η αίθουσα ψεκασμού με καλό εξαερισμό, η παροχή αέρα και η εξάτμιση είναι ισορροπημένη, και οι θέσεις ψεκασμού είναι πλήρως αυτόματες. 8, η περιστροφή του κομματιού είναι ομοιόμορφη, ψεκασμός πολλαπλών σημείων 9, αυτόματη επαγωγή ψεκασμού για τη μείωση της απώλειας χρώματος 10. με μόνωση. 11, χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή ελέγχου οθόνης αφής πλήρως, κάθε μέρος του σημείου ελέγχου ξεχωριστά. 12. Η μέθοδος θέρμανσης έχει σχεδιαστεί από την πηγή ενέργειας του πελάτη, η οποία είναι οικονομική, ασφαλής και αξιόπιστη, και εύκολη στη διατήρηση, και να εγγυάται τις απαιτήσεις ποιότητας του εργασιακού αντικειμένου; Το στρώμα μόνωσης αλλάζει τη συμβατική μόνωση βράχου. Όλοι οι κλίβανοι χαμηλής θερμοκρασίας των εργοστασιακών μας προϊόντων είναι μονωμένοι με βαμβάκι πυριτικού αλουμινίου για να εξασφαλιστεί η θερμοκρασία και να εξοικονομήσει το εσωτερικό ορατή ενέργεια.

Δείτε περισσότερα

ενημέρωσης

Ποιες βιομηχανίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πυροβολισμούς;

1. Χυτηριακή βιομηχανία: χύτευση που παράγονται από γενικές εταιρείες χυτηρίων απαιτούν άλεση και γυαλί. Τα μηχανήματα έκρηξης είναι εξειδικευμένα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον τομέα. Χρησιμοποιεί διαφορετικά μοντέλα ανάλογα με διαφορετικά κομμάτια, και δεν θα βλάψει το αρχικό σχήμα και την απόδοση των χύτευσης.


Ποιες πτυχές πρέπει να δοθούν προσοχή στη συντήρηση του εξοπλισμού ψεκασμού

1. Η παροχή αέρα και οι αγωγοί εξάτμισης του επιστρώματος θα πρέπει να ελέγχονται καθημερινά για σφίξιμο, και δεν πρέπει να υπάρχει διαρροή νερού ή αέρα.


Το «Ευαγγέλιο» στη Βιομηχανία Σιδήρου και Χάλυβα

Σήμερα, σχεδόν όλα τα χαλύβδινα μέρη πυροβολούνται, είναι μια σημαντική διαδικασία για τον έλεγχο της ποιότητας των μερών. Η μηχανή έκρηξης μπορεί να ελέγξει την εμφάνιση χύτευσης χύτευσης χάλυβα, και στη συνέχεια να αφαιρέσουν μερικούς δυσμενείς παράγοντες, όπως ζυγαριά και κλίμακες που επηρεάζουν την ποιότητα των μερών.


Ποιες είναι οι τεχνολογικές διαδικασίες της γραμμής παραγωγής αυτόματης επίστρωσης

Αυτόματη γραμμή παραγωγής επίστρωσης ονομάζεται επίσης γραμμή παραγωγής ψεκασμού. Ο ψεκασμός αναφέρεται στο προστατευτικό στρώμα ή διακοσμητικό στρώμα στην επιφάνεια των μεταλλικών και των μη μεταλλικών, που χρησιμοποιείται ευρέως στη διαδικασία επιφανειακής επεξεργασίας διαφόρων βιομηχανιών.


Παραμένει στο μέσο του έτους και αναμονής για όλο το χρόνο | Guangdong Chuangzhi 2022 Μέσα του έτους έληξε επιτυχώς. ία

Προκειμένου να συνοψιστούν τα επιτεύγματα και την εμπειρία της εργασίας κατά το πρώτο εξάμηνο του 2022, και να σχεδιάσει τους στόχους και τα καθήκοντα εργασίας για το δεύτερο εξάμηνο του έτους, στις 15 και 16 Ιουλίου, Guangdong Chuangzhi Intelligent Equipment Co., Ltd. (εφεξής «Attractivechina») πραγματοποίησε με επιτυχία τη φετινή συνοπτική συνάντηση.


Παράγοντες που επηρεάζουν διάφορες πτυχές της μηχανής αμμοβλυσμού

Μηχανή αμμοβολής, δηλαδή, η χρήση συμπιεσμένου αέρα στη ροή υψηλής ταχύτητας στο ψεκασμό για να δημιουργήσει αρνητική πίεση για να δημιουργήσει το αποτέλεσμα εκτίμησης. Το λειαντικό στο κιβώτιο αποθήκευσης του διαχωριστή κυκλώνα αναρροφάται στο ψεκαστήριο μέσω του σωλήνα άμμου, και στη συνέχεια εκτοξεύεται από το ακροφύσιο στην επιφάνεια του κομματιού με τη συμπιεσμένη ροή αέρα. Για την επίτευξη του σκοπού της αμμοβολής. Στην κατάσταση λειτουργίας, πεπιεσμένος αέρας και άμμος αναμειγνύονται κατά τη διάρκεια της ψεκασμού, κάνοντας πλήρη χρήση του πεπιεσμένου αέρα, η ροή του αέρα και η ροή άμμου μπορούν να ρυθμιστούν εύκολα, μπορεί να επιτευχθεί η ιδανική αναλογία ανάμιξης, Η κατανάλωση ενέργειας και άμμου είναι χαμηλή, και η απόδοση καθαρισμού είναι υψηλή .


Πώς να επιλέξετε μια καλή μηχανή αμμοβολής;

Τι είναι η αμμοπλάστηση; Είναι η διαδικασία καθαρισμού και σκληροποίησης της επιφάνειας του υποστρώματος με τη δράση της ροής άμμου υψηλής ταχύτητας. Χρησιμοποιώντας πεπιεσμένο αέρα ως ενέργεια για να σχηματίσει μια ακτίνα υψηλής ταχύτητας για να ψεκάσει το υλικό (μεταλλεύματα χαλαίου, χαλαζία άμμος, κορούνδο, άμμος σιδήρου) με μεγάλη ταχύτητα προς την επιφάνεια του επεξεργασμένου αντικειμένου, έτσι ώστε η εμφάνιση ή το σχήμα της εξωτερικής επιφάνειας του επεξεργασμένου αντικειμένου, Και στην επιφάνεια του κομματιού δίνεται ένα ορισμένο βαθμό καθαριότητας και διαφορετική τραχύτητα. Βελτιώνει την αντοχή στην κόπωση του κομματιού, αυξάνει την πρόσφυση μεταξύ της επιφάνειας και της επίστρωσης, παρατείνει την αντοχή της επικάλυψης και διευκολύνει επίσης την ισοπέδωση και διακόσμηση της επικάλυψης.


Ποιο είναι το πλεονέκτημα της επικάλυψης σκόνης σε υγρή επίστρωση;

Ποιο είναι το πλεονέκτημα της επικάλυψης σκόνης σε υγρή επίστρωση; 1. Λιγότερη ρύπανση και ασφαλέστερο περιβάλλον εργασίας. Η κύρια διάκριση μεταξύ επιχρίσματων σκόνης και υγρών επιχρίσματων είναι ο διαλύτης. Το υγρό χρώμα περιέχει διαλύτη, αλλά η σκόνη επικάλυψη είναι 100% στερεά, μη τοξική, χωρίς διαλύτη και δεν περιέχει πτητικές τοξικές ουσίες. Επιπλέον, τα επικάλυψη σκόνης εκπέμπουν μηδέν ή σχεδόν μηδενικές πτητικές οργανικές ενώσεις (VOC) στην ατμόσφαιρα, να παρέχει μια πιο φιλική προς το περιβάλλον διαδικασία για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας των χειριστών, μειώνοντας σημαντικά τους κινδύνους για την υγεία και την ασφάλεια.


Δείτε περισσότερα