TIETOJA

Guangdong Chuangzhi Intelligent Equipment Co, Ltd. Rekisteröity pääoma on 30 miljoonaa ja omarahoitettu alue on noin 35 548 neliömetriä. Se on huipputeknologian yritys (GR202144008619), joka yhdistää kokonaistehtaisuuden ennen myyntiä, riippumaton tutkimus ja kehittäminen, suunnittelu, valmistus, asennus, käyttöönotto ja myynnin jälkeinen palvelu. Hankittu yli 130 patenttia pinnoituslaitteiden ja ympäristönsuojeluvälineiden alalla. Teollisuus 4.0 älykkäiden valmistusteollisuuden pilvipalvelun ja teollisuuden Internet-alustan yhdistettynä kolmeen tärkeään digitaaliseen tehtaan hallintajärjestelmään MES, ERP, ja PLM, se toteuttaa etähallinta, laadunvalvonta ja tuotannon jäljitettävyyden seuranta pinnoituslinjan valmistusprosessissa ja tarjoaa asiakkaille korkealaatuisia, tehokas, Älykkäitä, ympäristöystävällisiä palveluja, jotta asiakkaat eivät ole huolissaan käyttäessään Chuangzhi tuotteita.

Katso lisää

TUOTTEET

Puun maali ruiskutus linja maali pinnoitus kone automaattinen ruisku maalaus järjestelmässä

Puun maali ruiskutus linja maalin pinnoitus kone automaattinen ruisku maalaus järjestelmä: 1. Hyvä suunnittelu koko spray linja, Kätevä toiminta, kaunis ulkonäkö ja vahva vierailu. 2, koko spray linja toimii sujuvasti, kunkin aseman työ on yksinkertainen, helppo huoltoon. 3, korkea automaatio, säästää paljon työvoimaa 4, koko spray linja tasainen suorituskyky. 5. Injektiolinjan ruiskupumppu ottaa käyttöön erityisen nestemäisen lietepumpun, joka on huoltovapaa eikä vuotoa. 6, ruiskutus injektiolinja käyttää seitsemän tonnia jännitystä kuljetusketjua, A3 steeles materiaali, sammuttaa käsittely, Tasapaino käy, pieni hankaus. 7. Ruiskutushuone, jossa on hyvä ilmanvaihto, ilma ja pakokaasu ovat tasapainossa, ja suihkeasentot ovat täysin automaattiset. 8, työkappaleen kierto on yhtenäinen, monipisteen ruiskutus 9, automaattinen induktiosuihku maalin häviämisen vähentämiseksi 10. jossa on eristysvaikutus. 11, käyttäen tietokoneen kosketusnäytön ohjaus kokonaan, jokainen osa pisteen ohjaus erikseen. 12. Lämmitysmenetelmä on suunniteltu asiakkaan energialähteellä, joka on taloudellinen, turvallinen ja luotettava ja helppo ylläpitää, ja taata työkappaleen laatuvaatimukset; Eristekerros muuttaa tavanomaista kivivillaeristystä. Kaikki tehdastuotteidemme matalan lämpötilan uunit on eristetty alumiini silikaattipuuvillalla varmistaakseen lämpötilan ja säästämään in. Näkyvä energia.

Katso lisää

UUTISET

Mitä teollisuudenaloja voidaan käyttää laukauspuhalluskoneisiin?

1. Valutiteollisuus: Valu valu tuottaa yleinen valimoyhtiöiden edellyttää jauhamista ja kiillotusta. Shot räjähdyskoneet ovat erikoistuneet koneita käytetään tällä alalla. Hän käyttää erilaisia malleja eri työkappaleiden mukaan, eikä vahingoita valujen alkuperäistä muotoa ja suorituskykyä.

2017-10-19 Katso lisää

Mihin näkökohtiin on kiinnitettävä huomiota ruiskutuslaitteiden kunnossa

1. Pinnoitteen ilma- ja pakoputkistot tulee tarkastaa päivittäin tiiviys, ei saa olla veden tai ilman vuotoja.

2022-12-06 Katso lisää

Rauta- ja terästeollisuuden evankeliumin

Nykyään lähes kaikki teräsosat on ammuttu räjähdys, se on merkittävä prosessi osien laadun tarkistamiseksi. Laukauslaukauskone voi tarkistaa ulkonäkö teräksen valu, ja sitten poistaa joitakin epäsuotuisia tekijöitä, kuten burrs ja vaaka, jotka vaikuttavat laatua osia.

2017-10-19 Katso lisää

Mitkä ovat automaattisen pinnoitteen tuotantolinjan teknologiat

Automaattista pinnoitteen tuotantolinjaa kutsutaan myös ruiskutustuotantolinjaksi. Ruiskutus tarkoittaa metallin ja muiden kuin metallin pinnalla olevaa suojakerrosta tai koristekerrosta, jota käytetään laajalti eri teollisuudenalojen pintakäsittelyprosessissa.

2022-12-12 Katso lisää

Pysyminen keskellä vuotta ja odottaa koko vuotta | Guangdong Chuangzhi 2022 Keskivuoden konferenssi päättyi onnistuneesti. y

Vuoden 2022 ensimmäisellä puoliskolla saavutetuista saavutuksista ja kokemuksista voidaan tiivistää ja suunnitella työtavoitteita ja tehtäviä vuoden jälkipuoliskolle, heinäkuuta 15 ja 16 päivänä heinäkuuta Guangdong Chuangzhi Intelligent Equipment Co. Ltd. (jäljempänä 'attraktivechina') järjesti menestyksekkäästi tämän vuoden puolivälivuoden tiivistelmäkokouksen.

2022-07-19 Katso lisää

Tekijät, jotka vaikuttavat hiekkapuhalluskoneen eri osiin

Hiekkapuhalluskone. paineilman käyttö ruiskupistokissa suurnopeuden virtauksessa negatiivisen paineen tuottamiseksi ejausvaikutuksen. Syklonin erottimen varastointilaatikossa oleva hiomaaine imetään suihkeaseen hiekkaputken läpi, ja sitten poistetaan suutin työkappaleen pinnalle paineilman virtaus. Hiekkapuhalluksen tarkoituksen saavuttamiseksi. Työssä paineilmaa ja hiekkaa sekoitetaan ruiskutuksessa, käyttäen täysimääräisesti paineilmaa, ilmavirtaus ja hiekan virtaus voidaan helposti säätää, ihanteellinen sekoitussuhde saadaan, energian ja hiekan kulutus on alhainen, ja puhdistustehokkuus on korkea .

2016-10-19 Katso lisää

Miten valita hyvä hiekkapuhalluskone?

Mitä hiekkapuhallus on? Se on prosessi, jossa alustan pintaa puhdistetaan ja karkaistaan nopean hiekan virtauksen avulla. Käyttämällä paineilmaa voimakkaana muodostamaan suurnopeusjuihkosäteen materiaalin (kuparimalmi, kvartsihiekka, korundi rautahiekka) suurella nopeudella käsiteltävän työkappaleen pinnalle, niin, että työkappaleen ulkonäkö tai muoto muuttuu, Ja työkappaleen pinta on annettu tietty puhtaus ja erilainen karheus. Parantaa työkappaleen väsymyskestävyyttä, lisää pinnan ja pinnoitteen välistä kiinnitystä, pidentää pinnoitteen kestävyyttä ja myös helpottaa pinnoitteen tasaamista ja koristelua.

2018-05-18 Katso lisää

Mikä on jauhepäällysteen etu nestemäiseen pinnoitukseen nähden?

Mikä on jauhepäällysteen etu nestemäiseen pinnoitukseen nähden? 1. Vähemmän saastumista ja turvallisempaa työympäristöä. Suurin ero jauhepäällysteiden ja nestemäisten pinnoitteiden välillä on liuotin. Neste maali sisältää liuotinta, mutta jauhepäällyste on 100% kiinteitä, myrkyttömiä, Siinä ei ole haihtuvia myrkyllisiä aineita. Lisäksi jauhepäällysteet aiheuttavat nolla tai lähes nolla haihtuvia orgaanisia yhdisteitä (VOC) ilmakehään. ympäristöystävällisempi prosessi toimijoiden työolojen parantamiseksi, mikä vähentää huomattavasti terveys- ja turvallisuusriskejä.

2018-05-21 Katso lisää

Katso lisää