TIETOJA

Guangdong Chuangzhi Intelligent Equipment Co, Ltd. Rekisteröity pääoma on 30 miljoonaa ja omarahoitettu alue on noin 35 548 neliömetriä. Se on huipputeknologian yritys (GR202144008619), joka yhdistää kokonaistehtaisuuden ennen myyntiä, riippumaton tutkimus ja kehittäminen, suunnittelu, valmistus, asennus, käyttöönotto ja myynnin jälkeinen palvelu. Hankittu yli 130 patenttia pinnoituslaitteiden ja ympäristönsuojeluvälineiden alalla. Teollisuus 4.0 älykkäiden valmistusteollisuuden pilvipalvelun ja teollisuuden Internet-alustan yhdistettynä kolmeen tärkeään digitaaliseen tehtaan hallintajärjestelmään MES, ERP, ja PLM, se toteuttaa etähallinta, laadunvalvonta ja tuotannon jäljitettävyyden seuranta pinnoituslinjan valmistusprosessissa ja tarjoaa asiakkaille korkealaatuisia, tehokas, Älykkäitä, ympäristöystävällisiä palveluja, jotta asiakkaat eivät ole huolissaan käyttäessään Chuangzhi tuotteita.

Katso lisää

TUOTTEET

Katso lisää

UUTISET

Lahjakkuushankkeen allekirjoitus seremonia onnistuneesti päättynyt | Attractivechina.

21. syyskuuta 2023 herra. Xu Shijian, Guangdong Chuangzhin Intelligent Equipment Co.:n pääjohtaja, Ltd., osallistui "Kolta Zhaoqing Talent Festival" -tapahtumaan yrityksen puolesta ja suoritti "Talent Project Signing Seremonian. Kolmas Zhaoqing lahjakkuusjuhla vuonna 2023.

2023-09-22 Katso lisää

Leikkaus-Edge Cookware Maalaus Line vallankumouksissa valmistusvalmistaminen

Innovatiivinen teknologia muuttaa keittiön valmistusteollisuutta huipputason maalauslinja syntyy kohtaus, lupaava parantaa tehokkuutta, kestävyyttä ja esteettistä viehätystä. Tämä huipputeknologinen valmistusratkaisu on asetettu mullistamaan keittiöteollisuuden ja nostamaan asiakaskokemusta. Perinteisesti, pinnoitteiden levittäminen keittiöön suo

2023-09-14 Katso lisää

Keittämäteollisuus pyrkii jatkuvasti tuottamaan korkealaatuisia tuotteita, jotka eivät täytä ainoastaan kuluttajien esteettisiä mieltymyksiä vaan myös omaavat duraa. Viimeistelee. Tämän saavuttamiseksi yritykset ovat ottaneet käyttöön kehittyneitä teknologioita, kuten Cookware Painting Line. Tässä artikkelissa tarkastellaan tämän innovatiivisen tuotantoprosessin edut ja ominaisuudet.Tehokkuus ja nopeus: Cookware Maalaus Line i

2023-09-07 Katso lisää

2023-08-29 Katso lisää

Uusi puuhuone maalaus linja kasvattaa tuotantoa ja vähentää kustannuksia

Kehitys puuhuonekalusteollisuudelle, huippuhuonekalujen maalauslinja on paljastettu, lupaavat muuttaa puuhuonekalut. Tämä innovatiivinen maalauslinja sisältää huipputeknologiaa ja automaatiota, tehostaa valmistusprosessia ja parantaa laadunvalvontaa.

2023-08-10 Katso lisää

Guangdong Chuangzhi Intelligent Equipment Co., Ltd. sai kansallisen erikoistumisen, erityinen uusi "pieni jättiläinen"

Yhteisöjen tuomioistuin Ltd. läpäisi tarkastuksen teollisuus- ja tietotekniikkaministeriön ja julkisti kansallisella tasolla erikoistunut ja uusi "pieni jättiläinen" Yllätys!

2023-08-02 Katso lisää

Uusia energiaajoneuvojen älykkäitä ympäristönsuojelun pinnoituslaitteita on arvioitu teknisiä saavutuksia

Kuluttajien vaatimusten parantamiseksi tuotteiden suorituskykyä ja tuotteiden käyttöikän pidentämiseksi yhä useammat tuotteet käyttävät pintakäsittelytoimenpiteitä. Guangdong Chuangzhi Intelligent Equipment Co, Ltd. (Atraktivechina) Käyttää itsenäistä tutkimus- ja kehitysteknologiaa energiaa säästävän ja tehokkaan täydellinen teknologia älykkäästi ja ympäristöystävälliseen koulutukseen tarkoitettua teknologiaa Uusien energiaajoneuvojen laitteet voivat vastata uusien energiaajoneuvojen nopeasti kasvavaan markkinoiden kysyntään tulevaisuudessa ja tuoda taloudellista hyötyä sisäänpääsystä. Yllätyksiä.

2023-07-28 Katso lisää

Huippu suihkutyöryhmän tuotantolinjan vallankumous valmistusvalmistukseen

Teollisuuden muuttamiseksi on asetettu huippupyörän ruiskutuslinja, tarjoaa parempaa laatua ja tehokkuutta pyörän navan tuotannossa. Tämä innovatiivinen teknologia tarjoaa uusia mahdollisuuksia autoteollisuuden valmistajille, jotka pyrkivät parantamaan durabili ja tuotteiden yleinen suorituskyky.

2023-07-26 Katso lisää

Katso lisää