RóLUNK

Guangdong chuangzhi intelligens berendezések co., ltd. van egy bejegyzett tőke 30 millió és egy önfinanszírozott terület területe körülbelül 35,548 négyzetméter. Ez egy high-tech vállalkozás (gr202144008619) integráló értékesítés előtti egész üzem tervezés, független kutatás és fejlesztés, tervezés, gyártás, telepítés, üzembe helyezés és értékesítés utáni szolgáltatás. Több mint 130 szabadalmat szerzett a bevonó berendezések és környezetvédelmi berendezések területén. Az industry 4.0 intelligens gyártási felhő szolgáltatás és az ipari internetes platform alapján a mes, az erp és a plm három fő digitális gyári menedzsment rendszerével kombinálva megvalósítja a távoli kezelést, minőség-ellenőrzés és gyártási nyomon követhetőség nyomon követése a bevonat gyártósor gyártási folyamat, és biztosítja az ügyfelek kiváló minőségű, hatékony, Intelligens, környezetbarát szolgáltatások, így az ügyfelek nem aggódnak a chuangzhi termékek használata során.

mutass többet

TERMéKEK

Fa festék permetező vonal festék bevonat gép automatikus spray festés rendszer

Fa festék permetező vonal festék bevonat gép automatikus spray festés rendszer: 1. a jó design az egész spray vonal, kényelmes működés, szép megjelenés és erős láthatóság. 2, a teljes spray vonal simán fut, az egyes állomások munkája egyszerű, könnyen karbantartható. 3, magas fokú automatizálás, megtakarítás sok munkaerő 4, a teljes spray vonal állandó teljesítmény. 5. a spray line szivattyú a befecskendező vonal fogad egy speciális folyékony iszapszivattyút, amely karbantartás-mentes és nincs szivárgás. 6, a permetező befecskendező vonal használ hét tonna feszültség szállító lánc, a3 acél nélküli anyag, oltás kezelés, egyensúly futás, kis kopás. 7. a permetező szoba jó szellőztetéssel, a levegő ellátása és a kipufogó kiegyensúlyozott, és a permetező pozíciók teljesen automatikus. 8, a munkadarab forgása egyenletes, multi-point permetezés 9, automatikus indukciós permetezés, hogy csökkentse a festék veszteség 10. minden száradási hőmérséklet automatikusan szabályozható és állítható, szigetelés hatása. 11, a számítógép érintőképernyő vezérlése teljesen, minden része a pont vezérlés külön. 12. A fűtési módszert az ügyfél energiaforrása tervezi, amely gazdaságos, biztonságos és megbízható, könnyen karbantartható, és garantálja a munkadarab minőségi követelményeit; 13. A szigetelő réteg megváltoztatja a hagyományos kőzetgyapot szigetelés. Gyári termékeink minden alacsony hőmérsékletű kemencéjét alumínium szilikát pamutval szigetelik, hogy biztosítsák a hőmérsékletet és megtakarítsák a láthatatlan energiát.

mutass többet

SAJTóSZOBA

Milyen szempontokra kell figyelni a permetező berendezések karbantartásánál

1. a bevonat levegőellátási és kipufogó csővezetékeit minden nap ellenőrizni kell a szorosság miatt, és nem lehet víz vagy levegő szivárgás.

2022-12-06 mutass többet

Mire kell figyelni, amikor az automatikus robotos elektrosztatikus permetezési vonal újonnan épült

Mire kell figyelni a nagyvállalatoknak, amikor automatikus robotos elektrosztatikus permetezési vonal berendezéseket vásárol egy új építéskor? Nézzük meg egy rövid pillantást az alábbiakban.

2023-02-01 mutass többet

Az "evangélium" a vas-és acéliparban

Ma szinte az összes acélalkatrész lövés, ez egy fő folyamat az alkatrészek minőségének ellenőrzésére. A lövés robbantó gép ellenőrizheti az acél öntvények megjelenését, majd távolítsa el néhány kedvezőtlen tényezőt, mint például a törők és a mérlegek, amelyek befolyásolják az alkatrészek minőségét.

2017-10-19 mutass többet

A szerepe auto alkatrészek bevonat vonal

Az autó összetett felhasználási és működési környezete miatt gyakran erodálják a nedvesség, a mikroorganizmusok, az ultraibolya sugarak, más sav-bázis gázok, folyadékok stb., és néha sérült kopás és karcolások.

2022-12-19 mutass többet

Mik a technológiai folyamatok automatikus bevonat gyártósor

Automatikus bevonat gyártósor is nevezik permetező gyártósor. Permetezés utal a védő réteg vagy dekoratív réteg felületén fém és nemfém, amely széles körben használják a felületkezelés folyamatban a különböző iparágak.

2022-12-12 mutass többet

Munkafolyamat főzőedények bevonat gyártósor

A permetező fülke többlépcsős sprinklerrendszert fogad, amely 30%-kal csökkenti a festékköd mennyiségét a permetező fülke kipufogógázban, és csökkenti a terhelést a légcsatorna tisztítás és kipufogógáz kezelés.

2023-01-03 mutass többet

Byd busz festék fülke/festés üzem

A byd company limited („ byd ”), mint az egyik top 500 kínai vállalkozás, négy iparágban szakosodott, beleértve az it, az autó, az új energia és a vasúti tranzit. jelenleg a byd közel 220 000 alkalmazottal és 30 ipari parkkal rendelkezik a global-ban, melynek területe több mint 18 000 000 négyzetméter.

2018-05-25 mutass többet

Bevezetés az automatikus robotos elektrosztatikus permetezési vonal működési elve

Az automatikus robotos elektrosztatikus permetezési vonal egy permetezési módszer, amely nagyfeszültségű elektrosztatikus elektromos teret használ, hogy a negatív töltésű festékrészecskék az elektromos mezővel ellentétes irányban mozogjanak, és adszorb a festék részecskék a felületén a munkadarab.

2023-01-14 mutass többet

mutass többet