за нас

Гуангdong Chuangzhi интелигентна опрема Ко. Линд. Има регистриран капитал од 30 милиони и самофинансирана област од околу 35.548 квадратни метри. Тоа е висока технологија претпријатија (GR2144008619) која се интегрира со цело планирање на растенијата, независно истражување и развој, Дизајнирање, изведување, инсталирање, комисија и услуга. Набави повеќе од 130 патенти во полето на опремата за облекување и опрема за заштита на животната средина. Врз основа на индустријата 4.0 интелигентна служба за производство на облаци и индустриската интернет платформа, Заедно со трите големи системи за управување на дигитални фабрики на МЕС, ЕРП и ПЛМ, го сфаќа далечинското управување, Квалитетната контрола и пронајдење на продукцијата на продукцијата на процесот на производство на линија, и им обезбедува на клиентите со висок квалитет, Ефикасна, Интелигентни, пријателски услуги за животна средина, така што муштериите немаат загриженост кога користат производи на Чуангзи.

Гледај Повеќе

Производи

Автоматски систем за спрење на сликање на боја од дрво.

Со добар дизајн на целата линија, Погодна операција, прекрасно изглед и силна посета. 2, целата линија за спреј се движи лесно, работата на секоја станица е едноставна, лесна за одржување. 3, висок степен на автоматизација, заштедувајќи многу работни места 4, целата линија со постојана перформација. 5. Пумпата за спрење на линијата на инјекцијата прифаќа конкретна течност пумпа. кој е без одржување и нема истекување. 6, линијата за спрење употребува седум тони синџир на тензија, А3 стесела материјал, лекување, Ракување на рамнотежата, малку абрација. 7. Собата за спрење со добра вентилација, воздухот и изгасот се рамнотежени, а позициите на спреј се потполно автоматски. Работната ротација е униформа. Повеќе точка спрење 9, автоматско спрење на индуцирање за да го намали губитокот на боја 10. Сите температури за суши се автоматски контролирани и прилагодливи, со изолација ефект. 11, користејќи компјутерски контрола на екранот целосно, секој дел од контролата на точката одделно. 12. Методот за греење е дизајниран од енергетскиот извор на клиентот, кој е економски, безбеден и сигурен и лесен за одржување, и гарантирање на квалитетните услови на работниот дел; 13. Слојот на изолацијата ја менува конвенционалната волна карпа. Сите ниски температурни печки на нашите производи на фабриката се изолирани со алуминиумски јазик за да се обезбеди температурата и да ја спасат внатре. Можна енергија.

Гледај Повеќе

Вести

Кои индустрии можат да се користат за пукање машини?

1. Фундарски индустрија: Произведени од страна на генералните фундаментални претпријатија потребни масење и полирање. Машините за пукање се специјализирани машини кои се користат во ова поле. Тој користи различни модели според различни работни места и нема да ја оштети оригиналната форма и изведба на кастовите.


Кои аспекти треба да се обрнат внимание во одржувањето на опремата за спрење.

1. Од воздушните снабдувања и исцрпувачките гасоволишта на објектот треба да бидат проверени секој ден за цврстост. и не треба да постои вода и воздух.


„Евангелија“ во Железниот и челика индустрија

Денес, речиси сите челични делови се разнесуваат, тоа е главен процес за проверување на квалитетот на деловите. Машината за пукање може да го провери изгледот на челикот. и потоа отстранете некои некои неопходни фактори како што се бурите и скалата кои влијаат на квалитетот на деловите.


Кои се технолошките процеси на автоматски производи за облека

Автоматското производство на облека се нарекува и продукција на производство. Спувањето се однесува на заштитничкиот слој или декоративниот слој на површината на метал и не метал, кој се користи во процесот на третман на површината на различни индустрии.


Останувајќи во средината на годината и со нетрпение очекувајќи ја целата година. а.

За да ги сумираат работните достигнувања и искуството во првата половина од 2022, и планирајте ги работните цели и задачи за втората половина од годината, на 15 и 16 јули, Гуангdong Chuangzhi интелигентна опрема Ко., Линд. (потоа е наречен „Атрактивна“) успешно одржа овогодинешниот состанок на средната година.


Фактори кои влијаат на различни аспекти на машината за песок

Машина за мрежата, тоа е... употребата на компресиран воздух во високиот брз проток во пиштолот за спрење за да создаде негативен притисок за генерирање ефектот на ексектор. Срањето во кутијата за складирање на циклонскиот одделор е вмусен во пиштолот од спреј преку песочниот цев. и потоа се исфрлува од звукот до површината на работниот дел со компресираниот воздушниот тек. Да ја постигнеме целта на песок. Во работната состојба, компресираниот воздух и песок се мешани додека се спрејат, целосно користејќи компресиран воздух, Лесно можат да се приспособат воздухот и стапката на текот на песок, идеален однос на мешање може да се добие, енергијата и песочната потрошувачка е ниска и ефикасноста на чистењето е висока .


Како да избереш добра машина за песок?

Што се случува? Тоа е процесот на чистење и лошување на површината на субстрата со акција на високо брзо приливот на песок. Користејќи компресиран воздух како енергија за да формира висока брзина џетка за да го испрска материјалот (рпетот, кварц песок, корундум, Железниот песок. За да се промени изгледот или обликот на надворешната површина на работниот дел, И површината на работниот дел е дадена одредена степен на чистота и различна грубост. Ја подобрува отпорот на работниот дел, ја зголемува пристапот помеѓу површината и врвната, Ја продолжува трајноста на објектот, а исто така го олеснува нивото и декорацијата на зградата.


Која е предноста на печењето на прав над течност?

Која е предноста на печењето на прав над течност? 1. Помалку загадување и побезбедна работа. Главната разлика помеѓу оброците на прав и течност е реслот. Течноста боја содржи реслот, ама барутот е 100% тврди, не токсични, Ослободен и не содржи непристојни токсични супстанции. Покрај тоа, врвовите на прав се емитуваат нула или близу нула неволјни органски соединени (ВОЦ) во атмосферата, обезбедување попријателски процес за подобрување на работните услови на операторите, со големо намалувајќи ги ризиците на здравството и безбедноста.


Гледај Повеќе