TENTANG KAMI

Guangdong Chuangzhi Intelligent Equipment co., Ltd. mempunyai modal berdaftar sebanyak 30 juta dan kawasan tapak yang dibiayai sendiri kira-kira 35,548 meter persegi. Ia adalah sebuah syarikat berteknologi tinggi (GR202144008619) mengintegrasikan pra-jualan keseluruhan loji perancangan, penyelidikan bebas dan pembangunan, reka bentuk, pembuatan, pemasangan, pentauliahan dan perkhidmatan selepas jualan. Memperoleh lebih daripada 130 paten dalam bidang peralatan salutan dan peralatan perlindungan alam sekitar. Berdasarkan industri 4.0 perkhidmatan awan pembuatan pintar dan platform Internet perindustrian, digabungkan dengan tiga sistem pengurusan kilang digital utama MES, ERP, dan PLM, ia menyedari pengurusan jauh, kawalan kualiti dan pengesanan pengeluaran pengesanan proses pembuatan talian pengeluaran salutan, dan menyediakan pelanggan dengan kualiti tinggi, cekap, Perkhidmatan pintar, mesra alam, supaya pelanggan tidak mempunyai kebimbangan apabila menggunakan produk Chuangzhi.

melihat lebih banyak

PRODUK

Cat kayu menyembur talian cat salutan mesin sistem lukisan semburan automatik

Cat kayu menyembur garis cat salutan mesin sistem lukisan semburan automatik: 1. Dengan reka bentuk yang baik dari keseluruhan garis semburan, operasi mudah, penampilan cantik dan lawatan yang kuat. 2, seluruh garis semburan berjalan dengan lancar, kerja setiap stesen adalah mudah, mudah untuk penyelenggaraan. 3, tahap automasi yang tinggi, menjimatkan banyak buruh 4, keseluruhan garis semburan dengan prestasi mantap. 5. Pam garis semburan garis suntikan mengamalkan pam enapcemar cecair tertentu, yang bebas penyelenggaraan dan tiada kebocoran. 6, garis suntikan penyemburan menggunakan tujuh tan rantaian pengangkutan ketegangan, bahan keluli A3, rawatan pelindapkejutan, keseimbangan berjalan, lelasan kecil. 7. Bilik penyemburan dengan pengudaraan yang baik, bekalan udara dan ekzos seimbang, dan kedudukan semburan sepenuhnya automatik. 8, putaran bahan kerja adalah seragam, penyemburan pelbagai titik 9, penyemburan induksi automatik untuk mengurangkan kehilangan cat 10. Semua suhu pengeringan dikawal secara automatik dan laras, dengan kesan penebat. 11, menggunakan kawalan skrin sentuh komputer sepenuhnya, setiap bahagian kawalan titik secara berasingan. 12. Kaedah pemanasan direka oleh sumber tenaga pelanggan, yang merupakan ekonomi, selamat dan boleh dipercayai, dan mudah dikekalkan, dan menjamin keperluan kualiti bahan kerja; 13. Lapisan penebat mengubah penebat bulu batu konvensional. Semua relau suhu rendah produk kilang kami dilindungi dengan kapas silikat aluminium untuk memastikan suhu dan menjimatkan tenaga yang tidak kelihatan.

melihat lebih banyak

BERITA

Industri mana yang boleh digunakan untuk menembak mesin letupan?

1. Faundri industri: bottle yang dihasilkan oleh syarikat-syarikat faundri am memerlukan pengisaran dan penggilap. Pukulan letupan mesin adalah mesin khusus yang digunakan dalam bidang ini. Dia menggunakan model yang berbeza mengikut bahan kerja yang berbeza, dan tidak akan merosakkan bentuk asal dan prestasi coran.


Aspek apa yang perlu diberi perhatian dalam penyelenggaraan peralatan penyemburan

1. Bekalan udara dan saluran paip ekzos salutan perlu diperiksa setiap hari untuk ketat, dan tidak ada kebocoran air atau udara.


"Injil" dalam industri besi dan keluli

Hari ini, hampir semua bahagian keluli ditembak diletupkan, ia adalah proses utama untuk memeriksa kualiti bahagian. Pukulan letupan mesin boleh menyemak penampilan bottle keluli, dan kemudian keluarkan beberapa faktor yang tidak menguntungkan seperti burrs dan skala yang menjejaskan kualiti bahagian-bahagian.


Apakah proses teknologi talian pengeluaran salutan automatik

Barisan pengeluaran salutan automatik juga dipanggil menyembur barisan pengeluaran. Penyemburan merujuk kepada lapisan pelindung atau lapisan hiasan pada permukaan logam dan bukan logam, yang digunakan secara meluas dalam proses rawatan permukaan pelbagai industri.


Tinggal di tengah-tengah tahun dan menantikan sepanjang tahun | Guangdong Chuangzhi 2022 persidangan pertengahan tahun berakhir dengan jayanya

Untuk meringkaskan pencapaian dan pengalaman kerja pada separuh pertama 2022, dan merancang matlamat kerja dan tugas untuk separuh kedua tahun ini, pada 15 dan 16 julai, guangdong Chuangzhi Intelligent Equipment co., Ltd. (selepas ini dirujuk sebagai "Attractivechina") berjaya mengadakan mesyuarat ringkasan pertengahan tahun ini.


Faktor-faktor yang mempengaruhi pelbagai aspek mesin sandblasting

Mesin Sandblasting, iaitu penggunaan udara termampat dalam aliran berkelajuan tinggi dalam pistol semburan untuk menghasilkan tekanan negatif untuk menghasilkan kesan ejektor. Yang kasar dalam kotak penyimpanan pemisah siklon disedut ke dalam pistol semburan melalui tiub pasir, dan kemudian dikeluarkan dari muncung ke permukaan bahan kerja dengan aliran udara termampat. Untuk mencapai tujuan sandblasting. Dalam keadaan kerja, udara termampat dan pasir dicampur semasa menyembur, menggunakan sepenuhnya udara termampat, aliran udara dan kadar aliran pasir boleh diselaraskan dengan mudah, nisbah pencampuran yang ideal boleh diperolehi, penggunaan tenaga dan pasir adalah rendah, dan kecekapan pembersihan adalah tinggi.


Bagaimana untuk memilih mesin sandblasting yang baik?

Apakah Sandblasting? Ia adalah proses pembersihan dan roughening permukaan substrat oleh tindakan aliran pasir berkelajuan tinggi. Menggunakan udara termampat sebagai kuasa untuk membentuk rasuk jet berkelajuan tinggi untuk menyembur bahan (bijih tembaga, pasir kuarza, korundum, pasir besi) pada kelajuan tinggi ke permukaan bahan kerja untuk diproses, supaya penampilan atau bentuk permukaan luar bahan kerja berubah, Dan permukaan bahan kerja diberikan tahap kebersihan tertentu dan kekasaran yang berbeza. Meningkatkan rintangan keletihan bahan kerja, meningkatkan lekatan antara permukaan dan salutan, memanjangkan ketahanan salutan dan juga memudahkan meratakan dan hiasan salutan.


Apakah kelebihan salutan serbuk ke atas salutan cecair?

Apakah kelebihan salutan serbuk ke atas salutan cecair? 1. Kurang pencemaran & persekitaran kerja yang lebih selamat. Perbezaan utama antara salutan serbuk dan lapisan cecair adalah pelarut. Cat cecair mengandungi pelarut, tetapi salutan serbuk adalah 100% pepejal, tidak toksik, bebas pelarut dan tidak mengandungi bahan toksik yang tidak menentu. Selain itu, salutan serbuk memancarkan sifar atau hampir sifar sebatian organik yang tidak menentu (VOC) ke atmosfera, menyediakan proses yang lebih mesra alam untuk memperbaiki keadaan kerja pengendali, sangat mengurangkan risiko kesihatan dan keselamatan.


melihat lebih banyak