TENTANG KAMI

Guangdong Chuangzhi Intelligent Equipment co., Ltd. mempunyai modal berdaftar sebanyak 30 juta dan kawasan tapak yang dibiayai sendiri kira-kira 35,548 meter persegi. Ia adalah sebuah syarikat berteknologi tinggi (GR202144008619) mengintegrasikan pra-jualan keseluruhan loji perancangan, penyelidikan bebas dan pembangunan, reka bentuk, pembuatan, pemasangan, pentauliahan dan perkhidmatan selepas jualan. Memperoleh lebih daripada 130 paten dalam bidang peralatan salutan dan peralatan perlindungan alam sekitar. Berdasarkan industri 4.0 perkhidmatan awan pembuatan pintar dan platform Internet perindustrian, digabungkan dengan tiga sistem pengurusan kilang digital utama MES, ERP, dan PLM, ia menyedari pengurusan jauh, kawalan kualiti dan pengesanan pengeluaran pengesanan proses pembuatan talian pengeluaran salutan, dan menyediakan pelanggan dengan kualiti tinggi, cekap, Perkhidmatan pintar, mesra alam, supaya pelanggan tidak mempunyai kebimbangan apabila menggunakan produk Chuangzhi.

melihat lebih banyak

PRODUK

Cat kayu menyembur talian cat salutan mesin sistem lukisan semburan automatik

Cat kayu menyembur garis cat salutan mesin sistem lukisan semburan automatik: 1. Dengan reka bentuk yang baik dari keseluruhan garis semburan, operasi mudah, penampilan cantik dan lawatan yang kuat. 2, seluruh garis semburan berjalan dengan lancar, kerja setiap stesen adalah mudah, mudah untuk penyelenggaraan. 3, tahap automasi yang tinggi, menjimatkan banyak buruh 4, keseluruhan garis semburan dengan prestasi mantap. 5. Pam garis semburan garis suntikan mengamalkan pam enapcemar cecair tertentu, yang bebas penyelenggaraan dan tiada kebocoran. 6, garis suntikan penyemburan menggunakan tujuh tan rantaian pengangkutan ketegangan, bahan keluli A3, rawatan pelindapkejutan, keseimbangan berjalan, lelasan kecil. 7. Bilik penyemburan dengan pengudaraan yang baik, bekalan udara dan ekzos seimbang, dan kedudukan semburan sepenuhnya automatik. 8, putaran bahan kerja adalah seragam, penyemburan pelbagai titik 9, penyemburan induksi automatik untuk mengurangkan kehilangan cat 10. Semua suhu pengeringan dikawal secara automatik dan laras, dengan kesan penebat. 11, menggunakan kawalan skrin sentuh komputer sepenuhnya, setiap bahagian kawalan titik secara berasingan. 12. Kaedah pemanasan direka oleh sumber tenaga pelanggan, yang merupakan ekonomi, selamat dan boleh dipercayai, dan mudah dikekalkan, dan menjamin keperluan kualiti bahan kerja; 13. Lapisan penebat mengubah penebat bulu batu konvensional. Semua relau suhu rendah produk kilang kami dilindungi dengan kapas silikat aluminium untuk memastikan suhu dan menjimatkan tenaga yang tidak kelihatan.

melihat lebih banyak

BERITA

Semburan lukisan talian pengeluar adalah pengilang profesional garisan lukisan automatik tersuai

Sebagai pengilang profesional garisan lukisan semburan, pengeluar talian lukisan semburan komited untuk menyediakan pelanggan dengan barisan pengeluaran lukisan semburan berprestasi tinggi dan peralatan lukisan automatik. Kami menawarkan pelbagai teknologi lukisan termasuk semburan udara, semburan tekanan tinggi, semburan tanpa udara dan robot lukisan. Produk kami boleh memenuhi keperluan pelbagai industri dan pelanggan, dan menyediakan pelanggan dengan perkhidmatan yang komprehensif.


Pengeluar talian lukisan semburan menyediakan pelanggan dengan penyelesaian lukisan semburan berkualiti tinggi

Spray Painting Line Manufacturer adalah pengeluar talian lukisan semburan profesional, visi kami adalah untuk menyediakan pelanggan dengan produk dan perkhidmatan lukisan semburan berkualiti tinggi. Dengan teknologi canggih, sistem pembuatan yang sempurna dan pasukan R & D profesional, kami komited untuk menyediakan pelanggan dengan penyelesaian dan perkhidmatan terbaik.


Talian penyemburan cat kayu membantu industri pembuatan perabot untuk menghasilkan dengan cekap

Dengan kepelbagaian gaya reka bentuk rumah moden, pelbagai jenis perabot juga muncul, seperti perabot kayu pepejal, perabot antik, perabot gaya cina, dan lain-lain, yang menjadikan hiasan rumah lebih diperibadikan, tetapi terdapat juga beberapa masalah dalam pemprosesan dan pembuatan.


Cat kayu menyembur pengeluar talian membawa anda untuk memahami proses pembinaan penyemburan kayu

Garis penyemburan cat kayu sesuai untuk melukis semua jenis perabot kayu dan produk pejabat dan hiburan. Cakera talian gantung atau kaedah penyemburan mesin reciprocating kebanyakannya digunakan, dan garis keseluruhan lukisan automatik dan garis penggilap manual bersepadu, yang sangat sesuai untuk pengeluaran besar-besaran.


Apakah kelebihan produk tangki bahan api kereta menyembur barisan pengeluaran

Automotif tangki bahan api menyembur barisan pengeluaran adalah terdiri daripada manual atas dan lebih rendah bahan kerja kawasan bahan kerja menyampaikan garis penyingkiran habuk sistem preheating sistem semburan booth lukisan robot sistem.


Talian salutan serbuk logam adalah pengenalan proses pengeluaran tertentu

Talian salutan serbuk logam, seperti namanya, adalah mesin yang menghasilkan serbuk semburan. Serbuk penyemburan adalah jenis bahan baru, yang kebanyakannya digunakan dalam projek hiasan seperti membina dinding luar dan bumbung.


Aliran proses talian salutan serbuk logam

Aliran proses salutan serbuk logam adalah seperti berikut: 1. Pra-rawatan bahan kerja, proses pra-rawatan termasuk: sandblasting, letupan pukulan, penyemburan, rendaman tangki, mengelap dan kaedah lain.


Pengeluar barisan pengeluaran lukisan alat memasak membawa anda untuk memahami kelebihan barisan pengeluaran lukisan automatik sepenuhnya

Pengeluar barisan pengeluaran lukisan alat memasak memberitahu anda bahawa dalam masyarakat pintar, sistem automasi dapat dilihat dalam kedua-dua pengeluaran perindustrian dan kehidupan seharian. Pada masa kini, garisan lukisan automatik sepenuhnya, bilik lukisan automatik.


melihat lebih banyak