TENTANG KAMI

Guangdong Chuangzhi Intelligent Equipment co., Ltd. mempunyai modal berdaftar sebanyak 30 juta dan kawasan tapak yang dibiayai sendiri kira-kira 35,548 meter persegi. Ia adalah sebuah syarikat berteknologi tinggi (GR202144008619) mengintegrasikan pra-jualan keseluruhan loji perancangan, penyelidikan bebas dan pembangunan, reka bentuk, pembuatan, pemasangan, pentauliahan dan perkhidmatan selepas jualan. Memperoleh lebih daripada 130 paten dalam bidang peralatan salutan dan peralatan perlindungan alam sekitar. Berdasarkan industri 4.0 perkhidmatan awan pembuatan pintar dan platform Internet perindustrian, digabungkan dengan tiga sistem pengurusan kilang digital utama MES, ERP, dan PLM, ia menyedari pengurusan jauh, kawalan kualiti dan pengesanan pengeluaran pengesanan proses pembuatan talian pengeluaran salutan, dan menyediakan pelanggan dengan kualiti tinggi, cekap, Perkhidmatan pintar, mesra alam, supaya pelanggan tidak mempunyai kebimbangan apabila menggunakan produk Chuangzhi.

melihat lebih banyak

PRODUK

melihat lebih banyak

BERITA

Majlis menandatangani projek bakat berjaya diselesaikan | Attractivechina

Pada 21 September 2023, encik Xu Shijian, pengurus besar Guangdong Chuangzhi Intelligent Equipment co., Ltd., menghadiri "Third Zhaoqing Talent Festival dalam" acara bagi pihak syarikat dan dijalankan "Talent projek menandatangani Ceremony". Pesta bakat Zhaoqing ke-3 pada tahun 2023


Barisan lukisan alat memasak canggih merevolusi pembuatan

Teknologi inovatif adalah membentuk semula industri pembuatan alat memasak sebagai garis lukisan alat memasak canggih muncul ke tempat kejadian, menjanjikan kecekapan yang lebih baik, ketahanan, dan rayuan estetik. Penyelesaian pembuatan canggih ini ditetapkan untuk merevolusikan industri alat memasak dan meningkatkan pengalaman pelanggan keseluruhan. Secara tradisinya, proses memohon salutan ke alat memasak su


Meningkatkan kecekapan dan kualiti garis lukisan alat memasak

Industri alat memasak sentiasa berusaha untuk menghasilkan produk berkualiti tinggi yang bukan sahaja memenuhi keutamaan estetik pengguna tetapi juga mempunyai kemasan tahan lama. Untuk mencapai matlamat ini, syarikat telah menggunakan teknologi canggih seperti garis lukisan alat memasak. Artikel ini meneroka manfaat dan ciri-ciri proses pengeluaran inovatif ini. Kecekapan dan kelajuan: garis lukisan alat memasak i


Talian lukisan alat memasak: teknik baru untuk menyesuaikan peralatan dapur anda

Seni lukisan alat memasak telah wujud selama berabad-abad, dengan tamadun purba menggunakan pelbagai teknik untuk menghiasi periuk dan kuali mereka. Hari ini, kraf tradisional ini semakin popular sekali lagi kerana orang mencari peralatan dapur yang unik dan peribadi. Barisan lukisan alat memasak baru telah muncul yang membolehkan pelanggan membuat reka bentuk tersuai mereka sendiri pada periuk dan kuali mereka, menambah peribadi


Barisan lukisan perabot kayu baru meningkatkan pengeluaran dan mengurangkan kos

Dalam pembangunan terobosan untuk industri perabot kayu, garis lukisan perabot kayu yang canggih telah diumumkan, menjanjikan untuk mengubah cara perabot kayu selesai. Garis lukisan inovatif ini menggabungkan teknologi canggih dan automasi, menyelaraskan proses pembuatan dan meningkatkan kawalan kualiti.


Guangdong Chuangzhi Intelligent Equipment co., Ltd. telah dianugerahkan pengkhususan kebangsaan, khas baru "little giant"

Baru-baru ini, Guangdong Chuangzhi Intelligent Equipment co., Ltd. meluluskan audit kementerian industri dan teknologi maklumat dan publisiti tajuk perusahaan "little giant" peringkat kebangsaan khusus dan baru!


Kenderaan tenaga baru pintar perlindungan alam sekitar peralatan salutan pencapaian teknikal telah dinilai

Dengan peningkatan keperluan pengguna untuk prestasi produk, dan untuk memanjangkan hayat perkhidmatan produk, semakin banyak produk menggunakan operasi rawatan permukaan; Guangdong Chuangzhi Intelligent Equipment co., Ltd. (Attractivechina) Menggunakan teknologi penyelidikan dan pembangunan bebas untuk membangunkan penjimatan tenaga dan cekap set lengkap teknologi untuk peralatan salutan pintar dan mesra alam untuk kenderaan tenaga baru dapat memenuhi permintaan pasaran yang semakin meningkat untuk tenaga baru kenderaan pada masa akan datang dan membawa manfaat ekonomi kepada perusahaan.


Hab roda State-of-the-art menyembur barisan pengeluaran merevolusikan pembuatan

Barisan pengeluaran penyemburan hab roda canggih ditetapkan untuk mengubah industri perkilangan, menawarkan kualiti dan kecekapan unggul dalam pengeluaran hub roda. Teknologi inovatif ini membuka kemungkinan baru untuk pengeluar automotif yang ingin meningkatkan ketahanan, estetika, dan prestasi keseluruhan produk mereka.


melihat lebih banyak