OVER

Guangdong Chuangzhi Intelligent Equipment Co., Ltd. heeft een maatschappelijk kapitaal van 30 miljoen en een zelf gefinancierde oppervlakte van ongeveer 35.548 vierkante meter. Het is een high-tech onderneming (GR202144008619) het integreren van pre-sales gehele installatieplanning, onafhankelijk onderzoek en ontwikkeling, ontwerp, productie, installatie, het opdragen en de naverkoopdienst. Verkregen meer dan 130 patenten op het gebied van coatingapparatuur en milieubeschermingsapparatuur. Gebaseerd op de Industry 4.0 intelligente cloudservice voor fabricage en het industriële internetplatform, gecombineerd met de drie belangrijkste digitale fabrieksbeheersystemen van MES, ERP en PLM, realiseert het het beheer op afstand, de kwaliteitscontrole en de traceerbaarheid van de productie van de coatingproductielijn en biedt klanten van hoge kwaliteit, efficiënt, Intelligente, Milieuvriendelijke diensten, zodat klanten geen zorgen hebben bij het gebruik van Chuangzhi-producten.

Bekijk meer

PRODUCTON

Houtverf spuitlijncoatingmachine automatisch spuitverfsysteem

Houtverf spuitende lijn verf coating machine automatische spray painting systeem: 1. met het goede ontwerp van de hele spuitlijn, handige bediening, mooie verschijning en sterke zichtbaarheid. 2, de hele spuitlijn loopt soepel, het werk van elk station is eenvoudig, gemakkelijk te onderhouden. 3, hoge mate van automatisering, bespaart veel arbeid 4, de hele spuitlijn met stabiele prestaties. 5. De spuitlijnpomp van de injectielijn neemt een specifieke vloeistofslibpomp aan, die onderhoudsvrij en geen lekkage is. 6, de spuitende injectielijn gebruikt zeven ton spanning transportketting, A3 staalloos materiaal, blusbehandeling, balans lopen, weinig slijtage. 7. de spuiten kamer met goede ventilatie, de luchttoevoer en de uitlaat zijn evenwichtig, en de spray posities zijn volledig automatisch. 8, de rotatie van het werkstuk is uniform, multi-point spuiten 9, automatische inductie spuiten om verfverlies te verminderen 10. alle droogtemperaturen zijn automatisch gecontroleerd en instelbaar, met isolatie effect. 11, met behulp van computer touch screen control volledig, elk deel van het punt controle afzonderlijk. 12. De verwarmingsmethode is ontworpen door de energiebron van de klant, die economisch, veilig en betrouwbaar is en gemakkelijk te onderhouden en de kwaliteitseisen van het werkstuk garandeert; 13. De isolatielaag verandert de conventionele isolatie van steenwol. Alle ovens bij lage temperatuur van onze fabrieksproducten zijn geïsoleerd met aluminium silicaatkatoen om de temperatuur te garanderen en de onzichtbare energie te besparen.

Bekijk meer

NIEUWS

Aan welke aspecten moet aandacht worden besteed bij het onderhoud van spuitapparatuur

1. De luchttoevoer-en uitlaatpijpleidingen van de coating moeten elke dag worden gecontroleerd op dichtheid en er mag geen water-of luchtlekkage zijn.

2022-12-06 Bekijk meer

Waar moet op worden gelet wanneer de automatische robotachtige elektrostatische spuitlijn nieuw is gebouwd

Waar moeten grote ondernemingen op letten bij het kopen van automatische robotachtige elektrostatische spuitlijnapparatuur bij het bouwen van een nieuwe? Laten we het hieronder eens bekijken.

2023-02-01 Bekijk meer

Het "evangelie" in de ijzer-en staalindustrie

Tegenwoordig worden bijna alle stalen onderdelen geschoten, het is een belangrijk proces voor het controleren van de kwaliteit van onderdelen. De shotstraalmachine kan het uiterlijk van stalen gietstukken controleren en vervolgens enkele ongunstige factoren verwijderen, zoals bramen en schalen die de kwaliteit van de onderdelen beïnvloeden.

2017-10-19 Bekijk meer

De rol van auto-onderdelen coating lijn

Vanwege de complexe gebruiks-en bedieningsomgeving van de auto, wordt deze vaak geërodeerd door vocht, micro-organismen, ultraviolette stralen, andere zuur-base gassen, vloeistoffen, enz., En soms beschadigd door slijtage en krassen.

2022-12-19 Bekijk meer

Wat zijn de technologische processen van automatische coating productielijn

Automatische coating productielijn wordt ook genoemd spuiten productielijn. Sproeien verwijst naar de beschermende laag of decoratieve laag op het oppervlak van metaal en niet-metaal, die veel wordt gebruikt in het oppervlaktebehandelingsproces van verschillende industrieën.

2022-12-12 Bekijk meer

Workflow van kookgerei coating productielijn

De spuitcabine gebruikt een meertraps sprinklersysteem, waardoor de hoeveelheid verfmist in het uitlaatgas van de spuitcabine met 30% wordt verminderd en de belasting van luchtkanaalreiniging en uitlaatgasbehandeling wordt verminderd.

2023-01-03 Bekijk meer

BYD Bus Paint Booth/Schilderij Plant

BYD Company Limited ("BYD"), als een van de Top 500 Chinese ondernemingen, is gespecialiseerd in vier industrieën, waaronder IT, auto's, nieuwe energie en spoorvervoer. Momenteel heeft BYD bijna 220.000 werknemers en 30 industrieparken in de wereld met een oppervlakte van meer dan 18.000.000 vierkante meter.

2018-05-25 Bekijk meer

Inleiding tot het werkingsprincipe van automatische robotachtige elektrostatische spuitlijn

De automatische robotachtige elektrostatische spuitlijn is een spuitmethode die een hoogspanningselektrostatisch elektrisch veld gebruikt om de negatief geladen verfdeeltjes in een richting tegengesteld aan het elektrische veld te laten bewegen en de verfdeeltjes op het oppervlak van het werkstuk te adsorberen.

2023-01-14 Bekijk meer

Bekijk meer