OM

Guangdong Chuangzhi Intelligent Equipment Co. Ltd. har en registrert kapital på 30 millioner og et egenfinansiert område på ca. 35 548 kvadratmeter. Det er et høyteknologisk foretak (GR202144008619) som integrerer hele anleggsplanlegging før salg, uavhengig forskning og utvikling, konstruksjon, produksjon, installasjon, bruk og ettersalg. Har fått mer enn 130 patenter på området belbehandlingsutstyr og miljøvernutstyr. Basert på industri 4.0 intelligente produksjonssky-tjenesten og den industrielle Internett-plattformen, kombinert med de tre største digitale fabriksstyringssystemene i MES, ERP og PLM, realiserer den fjernstyringen, Kvalitetskontroll og sporbarhet av produksjonsprosessen for belegning, og gir kunderne høy kvalitet, effektivt, Intelligente, miljøvennlige tjenester, slik at kundene ikke har noen bekymringer når de bruker Chuangzhi produkter.

se mer

PRODUKTER

se mer

NYHETSSENTER

Hvilke industrier kan brukes til skuddblåsningsmaskiner?

1. Støberindustri: Støper produsert av støpefirmaer krever slipning og polering. Skytmaskiner er spesialiserte maskiner som brukes i dette feltet. Han bruker forskjellige modeller etter forskjellige arbeidsstykker, og han vil ikke skade den opprinnelige form og yteevnen på støpene.

2017-10-19 se mer

Hvilke aspekter bør være oppmerksomme ved vedlikehold av sprøyteutstyret

1. Lufttilførsels- og eksosrørledningene i belteplassen skal kontrolleres hver dag for å være tett. og det skal ikke være vann eller luft lekkasje.

2022-12-06 se mer

Evangeliet i jern- og stålindustrien

I dag blir nesten alle ståldeler skutt, og det er en stor prosess for å kontrollere kvaliteten på delene. Skuddbøyningsmaskinen kan sjekke utseendet på stålstøp. og deretter fjerne noen ugunstige faktorer, for eksempel burr og skjell som påvirker kvaliteten på delene.

2017-10-19 se mer

Hva er de teknologiske prosessene for automatiske produksjonslinjer

Automatisk produksjonslinje kalles også produksjonslinje for sprøyting. Sprøyting henviser til det beskyttende laget eller dekorative laget på overflaten av metall og ikke-metall, som er stort brukt i overflatebehandlingsprosessen i forskjellige industrier.

2022-12-12 se mer

Å bo midt i året og ser fram til hele året | Guangdong Chuangzhi 2022 Midt-årskonferansen avsluttet vellykket.y

For å oppsummere arbeidsresultatene og erfaringene i første halvdel av 2022, og planlegge arbeidsmål og oppgaver for andre halvåret, 15. og 16. juli, Guangdong Chuangzhi Intelligent Equipment Co. Ltd. (heretter kalt "attraktivechina") avholdt dette årets midtpunktsmøte.

2022-07-19 se mer

Faktorer som påvirker forskjellige sider ved sandbly

Sandbly bruk av trykkluft i høyhastighetsstrømmen i spraypistolen for å generere negativt trykk for å generere utstøtningseffekten. Slibemidlet i lagringsboksen på syklonseparatoren suges inn i spraypistolen gjennom sandrøret, og deretter kastes ut fra dysen til overflaten av arbeidsstykket med den komprimerte luftstrømmen. For å oppnå formålet med sandbly I arbeidstilstanden blandes trykluft og sand under sprøytingen, slik at trykkluft utnyttes fullt ut. luftstrømmen og sandstrømmen kan lett justeres, ideelt blandingsforhold kan oppnås, energi- og sandforbruket er lavt, og rengjøringseffektiviteten er høy.

2016-10-19 se mer

Hvordan velge en god sandblytningsmaskin?

Hva er sandblyting? Det er prosessen for rengjøring og rulling av underlagets overflate ved virkning av hurtiggående sandstrøm. Bruk komprimert luft som kraft til å danne en høyhastighetsstråle for å sprøyte materialet (kobbermalm, kvartsand, korund, jernsand) med høy hastighet til overflaten av det arbeidsstykket som skal behandles, slik at utseendet eller formen på arbeidsstykkets ytre overflate endres, Og overflaten av arbeidsstykket får en viss grad av renhet og forskjellig grovhet. Forbedrer arbeidsstykkets tretthetsbestandighet, øker frihesjonen mellom overflaten og belte. forlenger beholderens holdbarhet, og gjør også det lettere å planlegge og dekorere overflate.

2018-05-18 se mer

Hva er fordelen med pulverlakting framfor væskebehandling?

Hva er fordelen med pulverlakting framfor væskebehandling? 1. Mindre forurensning og sikrere arbeidsmiljø. Den største forskjellen mellom pulver og flytende belegg er løsemiddel. Den flytende malingen inneholder løsemiddel, men pulverbelekken er 100% faste, ikke giftige, løsemiddelfri og inneholder ingen flyktige giftige stoffer. Dessuten avgir pulverbelegg null eller nær null flyktige organiske forbindelser (VOC) i atmosfæren, å sørge for en mer miljøvennlig prosess for å forbedre driftsansvarliges arbeidsvilkår, slik at helse- og sikkerhetsrisikoen i betydelig grad reduseres.

2018-05-21 se mer

se mer