OM

Guangdong Chuangzhi Intelligent Equipment Co. Ltd. har en registrert kapital på 30 millioner og et egenfinansiert område på ca. 35 548 kvadratmeter. Det er et høyteknologisk foretak (GR202144008619) som integrerer hele anleggsplanlegging før salg, uavhengig forskning og utvikling, konstruksjon, produksjon, installasjon, bruk og ettersalg. Har fått mer enn 130 patenter på området belbehandlingsutstyr og miljøvernutstyr. Basert på industri 4.0 intelligente produksjonssky-tjenesten og den industrielle Internett-plattformen, kombinert med de tre største digitale fabriksstyringssystemene i MES, ERP og PLM, realiserer den fjernstyringen, Kvalitetskontroll og sporbarhet av produksjonsprosessen for belegning, og gir kunderne høy kvalitet, effektivt, Intelligente, miljøvennlige tjenester, slik at kundene ikke har noen bekymringer når de bruker Chuangzhi produkter.

se mer

PRODUKTER

se mer

NYHETSSENTER

Undertegnelse av talerprosjektet avsluttet | Attraktivchina ble avsluttet med gode resultater.

Den 21. september 2023 gikk herr. Xu Shijian, generaldirektør for Guangdong Chuangzhi Intelligent Equipment Co. Ltd., deltok i den tredje Zhaoqing talentfestivalen på vegne av selskapet og ledet "Talent Project Signing Seremoni". Den tredje Zhaoqing talentfestivalen i 2023

2023-09-22 se mer

Malerilinje med utslipp av kokkvar revolusjonerer produksjonen

Innovativ teknologi omformulerer produksjonsbransjen etter hvert som en spesiell kokainmalningslinje dukker opp på. scene, lovende forbedret effektivitet, holdbarhet og estetisk tiltrekning. Denne nyeste produksjonsløsningen er innstilt på å revolusjonere matvareindustrien og øke den samlede kundeopplevelsen. Tradisjonelt sett, prosessen for å påføre overflatebehandling på kokvare

2023-09-14 se mer

Kokindustrien bestreber seg hele tiden på å produsere produkter av høy kvalitet som ikke bare oppfyller forbrukernes estetiske preferanser, men også har dura. ferdig. For å oppnå dette har selskaper vedtatt avanserte teknologier, for eksempel kokeprogrammaleri. Denne artikkelen undersøker fordelene og egenskapene ved denne innovative produksjonsprosessen.

2023-09-07 se mer

2023-08-29 se mer

Ny malerilinje øker produksjonen og reduserer kostnadene

I et gjennombrudd for tremøbelindustrien, en toppmoderne tremøbellinje er avdekket, lover å forandre måten tremøbler er ferdig. Denne nyskapende malerilinjen omfatter banebrytende teknologi og automatisering, som strømliner framstillingsprosessen og forbedrer kvalitetskontrollen.

2023-08-10 se mer

Guangdong Chuangzhi Intelligent Equipment Co., Ltd. fikk den nasjonale spesialiseringen, spesiell ny "lille gigant"

Nylig, Guangdong Chuangzhi Intelligent Equipment Co. Ltd. bestod revisjonen av industri- og informasjonsteknologidepartementet og offentliggjort tittelen på nasjonalt spesialisert og ny "lille gigant" Overraskelse!

2023-08-02 se mer

Nytt energikjøretøy, intelligent miljøvernutstyr, tekniske resultater er blitt vurdert

2023-07-28 se mer

Det er innstilt en avbrytende hjulssprøytingslinje for å omdanne produksjonsindustrien, som tilbyr høyere kvalitet og effektivitet i produksjonen av hjulnav. Denne innovative teknologien åpner nye muligheter for bilprodusenter som prøver å forbedre durabil ity, estetikk, og produktenes samlede ytelse.

2023-07-26 se mer

se mer