DESPRE

Guangdong Chuangzhi Intelligent Equipment Co, Ltd. are un capital înregistrat de 30 milioane și o zonă autofinanțată de aproximativ 35.548 de metri pătrați. Este o întreprindere de înaltă tehnologie (GR202144008619) care integrează planificarea înainte de vânzare a întregii instalații, cercetarea și dezvoltarea independentă; proiectare, fabricație, instalare, funcționare și servicii post-vânzare. A obținut peste 130 brevete în domeniul echipamentelor de acoperire și echipamentelor de protecție a mediului. Bazat pe serviciul inteligent de cloud Industry 4.0 și pe platforma industrială de internet, combinat cu cele trei principale sisteme de management al fabricii digitale ale MES, ERP și PLM, realizează managementul de la distanță; controlul calității și urmărirea trasabilității producției a procesului de producție a liniei de acoperire și oferă clienților o calitate superioară; eficient; Inteligente, servicii ecologice, astfel încât clienții să nu aibă griji atunci când folosesc produse Chuangzhi.

Vezi mai mult

PRODUSE

Vopseaua lemnului de vopsea linie vopsea de acoperire mașină automat de vopsea sistem de vopsea

Vopseaua de vopsea linie de vopsea de vopsea mașină de acoperire automat sistem de vopsire: 1. Cu bun design a întregii linii de spray, funcţionare convenabilă, aspect frumos şi puternică vizitabilitate. 2, întreaga linie de pulverizare este de funcționare ușor, lucrarea fiecărei stații este simplu, ușor de întreținere. 3, gradul ridicat de automatizare, economisind o mulțime de muncă 4, întreaga linie de spray cu performanță constantă. 5. Pompa de pulverizare a liniei de injectare adoptă o anumită pompă de nămol lichid, care este fără întreţinere şi fără scurgeri. 6, linia de pulverizare folosește șapte tone de lanț de transport de tensiune, material A3 steeles, stingerea tratamentului, echilibrul de funcţionare, puţină abraziune. 7. Camera de pulverizare cu ventilaţie bună, alimentarea aerului şi evacuarea sunt echilibrate, iar poziţiile de pulverizare sunt complet automate. 8, rotaţia piesei este uniformă, pulverizare multi-punct 9, pulverizare automată de inducție pentru a reduce pierderea vopselei 10. Toate temperaturile de uscare sunt automat controlate și reglabile, cu efect de izolare. 11, folosind computerul de control ecran touch total, fiecare parte a punctului de control separat. 12. Metoda de încălzire este proiectată de sursa de energie a clientului, care este economică, sigură și fiabilă, și ușor de întreținut, și garantarea cerințelor de calitate ale piesei de lucru 13.; Stratul de izolare schimbă izolația de lână de rocă convențională. Toate cuptoarele de temperatură scăzută ale produselor noastre din fabrică sunt izolate cu bumbac silicat de aluminiu pentru a asigura temperatura şi economisirea Energie vizibilă.

Vezi mai mult

INFORMARE

Spray Pictură Linie Producător este un profesionist producător de linii de pictură automată personalizate

Ca un producător profesionist de linii de pictură spray, Spray Pictură Linie Producător este angajat să ofere clienților linii de producție pictură de înaltă performanță și pictură automată echipamente. Oferim o gamă de tehnologii de pictură, inclusiv spray de aer, spray de înaltă presiune, spray aerless și roboți de pictură. Produsele noastre pot satisface nevoile diferitelor industrii și ale clienților, oferind clienților servicii cuprinzătoare.

2023-05-12 Vezi mai mult

Spray Pictură Linie Producător oferă clienților cu soluții de pictură de înaltă calitate pentru pulverizare

Spray Pictură Linie Producător este un producător profesionist de pictură, Viziunea noastră este de a oferi clienților produse și servicii de pictură de înaltă calitate. Cu tehnologie avansată, sistem de producție perfectă și echipa profesională de cercetare și dezvoltare, suntem angajați să oferim clienților cele mai bune soluții și servicii.

2023-04-27 Vezi mai mult

Linia de pulverizare a vopselei de lemn ajută industria producătoare a mobilei să producă eficiente

Odată cu diversificarea stilurilor moderne de design acasă, au apărut, de asemenea, diferite tipuri de mobilier, cum ar fi mobilier din lemn masiv, mobilier antic, Mobilier în stil chinezesc, etc., care fac decorarea acasă mai personalizată, dar există, de asemenea, unele probleme în prelucrarea și fabricarea.

2023-04-14 Vezi mai mult

Producătorii de vopsea de lemn pulverizare vă iau pentru a înțelege procesul de construcție de pulverizare lemn

Linia de pulverizare a vopselei de lemn este potrivită pentru vopsirea tot felul de mobilier din lemn și produse de birou și de divertisment. Se folosește în cea mai mare parte metoda de pulverizare a liniei DISK sau a mașinii reciproce; și întreaga linie de pictură automată și linie de lustruire manuală este integrată, care este deosebit de potrivită pentru producția de masă.

2023-03-31 Vezi mai mult

Care sunt avantajele produsului de rezervor de combustibil de autostrăină linie de producție

Linia de producție a rezervorului de combustibil auto este compusă din suprafețe manuale superioare și inferioare piese, sistem de îndepărtare a prafului, sistem de preîncălzire, cabina de pulverizare, sistem de pictură robot.

2023-03-23 Vezi mai mult

Linia de acoperire metalică de pulbere este introducerea procesului specific de producție

Linia de acoperire metalică, după cum sugerează numele, este o mașină care produce pulbere de pulbere. Pulberea de pulverizare este un nou tip de material, care este folosit în principal în proiecte de decorare, cum ar fi construirea pereţilor exterioare şi acoperişurilor.

2023-03-13 Vezi mai mult

Procesul debit al liniei de acoperire metalică

Cursul de proces al liniei de acoperire metalică este după cum urmează:1. Tratarea prealabilă a piesei de lucru, procesul de tratare prealabil include: sablare, sablare, pulverizare, cufundare a rezervorului, ștergere și alte metode.

2023-03-06 Vezi mai mult

Producătorii de producție pictură de bucătărie vă ia pentru a înțelege avantajele linie de producție complet automată de pictură

Producătorii îţi spun că într-o societate inteligentă, Sistemele de automatizare pot fi văzute atât în producţia industrială, cât şi în viaţa de zi cu zi. În zilele noastre, linii de pictura complet automată, camere de pictura automată.

2023-02-22 Vezi mai mult

Vezi mai mult