O NAS

Družba Guangdong Chuangzhi Intelligent Equiment Co, Ltd. ima registrirani kapital v višini 30 milijonov in območje, ki je samofinancirana približno 35.548 kvadratnih metrov. Je visokotehnološko podjetje (GR202144008619), ki vključuje predprodajno načrtovanje celotnih obratov, neodvisne raziskave in razvoj, oblikovanje, izdelava, namestitev, obratovanje in poprodajne storitve. Pridobljenih več kot 130 patentov na področju opreme za premazo in varstvo okolja. Na podlagi industrije 4.0 inteligentne storitve proizvodnih oblakov in industrijske internetne platforme, v kombinaciji s tremi glavnimi sistemi upravljanja tovarne MES, ERP in PLM, uresničuje daljinsko upravljanje, nadzor kakovosti in sledljivosti proizvodnje proizvodnje proizvodnih linij za premazo in zagotavlja odjemalcem visoko kakovost, učinkovito, Inteligentne, okolju prijazne storitve, tako da stranke nimajo skrbi, ko uporabljajo Chuangzhi izdelke.

Poglej več

IZDELKI

Lesna barva škropljenje linija barve premaza stroj avtomatsko razpršilni sistem barvilo

Lesno barvo škropljenje barve barve premaz stroj avtomatsko razpršilni sistem: 1. Z dobro obliko celotne linije pršil, priročno delovanje, čudovit videz in močno obiskovanje. 2, celotna črta pršila teče gladko, delo vsake postaje je preprosto, enostavno za vzdrževanje. 3, visoka stopnja avtomatizacije, prihranek veliko dela 4, celotna linija razprševanja s stalno zmogljivostjo. 5. črpalka za razpršitev vbrizgavalne linije sprejme posebno črpalko za tekoče blato, ki je brez vzdrževanja in ne pušča. 6, škropljenje injekcijske linije uporablja sedem ton napetosti transportne verige, material A3 steel, gašenje obdelave, Ravnotežje, malo odrgnije. 7. Prostor za pršenje z dobrim prezračevanjem, oskrbo zraka in izpušni plini so uravnoteženi, položaji pršil so popolnoma avtomatski. 8, rotacija obdelovanca je enotna, večtočkovni pršenje 9, avtomatsko indukcijsko pršenje za zmanjšanje izgube barve 10. Vse sušenje so samodejno krmiljene in nastavljive, z izolacijskim učinkom. 11, z uporabo računalniškega zaslona na dotik popolnoma, vsak del točke kontrole ločeno. 12. Metoda ogrevanja je zasnovana z energijskim virom stranke, ki je gospodarski, varen in zanesljiv in enostaven za vzdrževanje, in zagotoviti zahteve glede kakovosti obdelovanca; Izolacijska plast spreminja konvencionalno izolacijo kamnine volne. Vse nizkotemperaturne peči naših tovarniških izdelkov so izolirani z aluminijevim silikatnim bombažem za zagotovitev temperature in varčevanje me Vidna energija.

Poglej več

NOVICE

Katere industrije se lahko uporablja za strelne stroje?

1. livarska industrija: Litki, ki jih proizvajajo splošna livarska podjetja zahtevajo mletje in poliranje. Strelni stroji so specializirani stroji, ki se uporabljajo na tem področju. Uporablja različne modele glede na različne obdelovanke in ne bo poškodoval originalne oblike in zmogljivosti ulitkov.

2017-10-19 Poglej več

Na katere vidike je treba nameniti pozornost pri vzdrževanju opreme za škropljenje

1. Vsak dan je treba preveriti, ali je to stiskanje zraka in izpušnih cevovovodov premaza, in ne sme biti vode ali zraka.

2022-12-06 Poglej več

Evangelij v železni in jeklski industriji

Danes so skoraj vsi jekleni deli izstreljeni, to je velik proces za preverjanje kakovosti delov. Strelni stroj lahko preveri videz jeklenih litov, in nato odstranite nekatere neugodne dejavnike, kot so burrs in luske, ki vplivajo na kakovost delov.

2017-10-19 Poglej več

Kakšni so tehnološki procesi samodejnega premaza

Proizvodna linija samodejnega premaza se imenuje tudi proizvodna linija za pršenje. Razprševanje se nanaša na zaščitno plast ali dekorativno plast na površini kovine in nekovinske, ki se široko uporablja v površinskem postopku različnih industrij.

2022-12-12 Poglej več

Bivanje sredi leta in veseli se celotnega leta | Guangdong Chuangzhi 2022 Konferenca sredi leta uspešno končala. dl

Da bi povzeli delovne dosežke in izkušnje v prvi polovici leta 2022, in načrtovala delovne cilje in naloge za drugo polovico leta, 15. in 16. julija Guangdong Chuangzhi Intelligent Equipment Co., Ltd. (v nadaljnjem besedilu "Attractivechina") je uspešno potekalo letošnjega zbirnega srečanja.

2022-07-19 Poglej več

Dejavniki, ki vplivajo na različne vidike peskalne stroje

Peskalni stroj. uporaba stisnjenega zraka v pretoku visoke hitrosti v škrobni pištoli za ustvarjanje negativnega tlaka za ustvarjanje učinka izliva. Abrazivo v škatli za shranjevanje ločevalnika ciklona se potegne v pištolo za škropljenje skozi peščeno cevko, in potem se iz šobe odvrže na površino obdelovanca s stisnjenim zrakom. Za doseganje namena peskanja. V delovnem stanju se stisnjen zrak in pesek pomešata med pršenjem, pri čemer v celoti uporabita stisnjen zrak, pretok zraka in pretok peska je mogoče enostavno prilagoditi, pridobiti idealno razmerje mešanja, poraba energije in peska je nizka, učinkovitost čiščenja je visoka .

2016-10-19 Poglej več

Kako izbrati dober peskalni stroj?

Kaj je peskanje? To je postopek čiščenja in preporevanja površine substrata z delovanjem visokohitrostnega pretoka peska. Z uporabo stisnjenega zraka kot moč za visokohitrostni reaktivni žarek za razpršitev materiala. železovega peska) z visoko hitrostjo na površino obdelovanca, ki se predela, tako, da se spremeni videz ali oblika zunanje površine obdelovanca, In površina obdelovanca dobi določeno stopnjo čistosti in različno grobo. Izboljša odpornost na utrujenost obdelovanca, povečuje oprijem med površino in premazom, podaljša trajnost premaza in omogoča ravnanje in okrasanje premaza.

2018-05-18 Poglej več

Kakšna je prednost prašnega premaza pred tekočim premazom?

Kakšna je prednost prašnega premaza pred tekočim premazom? 1. Manj onesnaževanja in varnejše delovno okolje. Glavna razlika med premazom prahu in tekočimi premazi je topilo. Tekoča barva vsebuje topilo, vendar je praška premaza 100% trdna, nestrupena, ne vsebuje hlapnih strupenih snovi. Poleg tega v ozračje premaze prahu sproščajo nič ali skoraj nič hlapnih organskih spojin (VOC). zagotavljanje okolju prijaznejšega procesa za izboljšanje delovnih pogojev izvajalcev, s čimer se močno zmanjša tveganja za zdravje in varnost.

2018-05-21 Poglej več

Poglej več