O NAS

Družba Guangdong Chuangzhi Intelligent Equiment Co, Ltd. ima registrirani kapital v višini 30 milijonov in območje, ki je samofinancirana približno 35.548 kvadratnih metrov. Je visokotehnološko podjetje (GR202144008619), ki vključuje predprodajno načrtovanje celotnih obratov, neodvisne raziskave in razvoj, oblikovanje, izdelava, namestitev, obratovanje in poprodajne storitve. Pridobljenih več kot 130 patentov na področju opreme za premazo in varstvo okolja. Na podlagi industrije 4.0 inteligentne storitve proizvodnih oblakov in industrijske internetne platforme, v kombinaciji s tremi glavnimi sistemi upravljanja tovarne MES, ERP in PLM, uresničuje daljinsko upravljanje, nadzor kakovosti in sledljivosti proizvodnje proizvodnje proizvodnih linij za premazo in zagotavlja odjemalcem visoko kakovost, učinkovito, Inteligentne, okolju prijazne storitve, tako da stranke nimajo skrbi, ko uporabljajo Chuangzhi izdelke.

Poglej več

IZDELKI

Poglej več

NOVICE

Uspešno zaključena slovesnost podpisovanja projekta talenti | Attractivechina se je uspelo

21. septembra 2023 je g. Xu Shijian, generalni direktor Guangdong Chuangzhi Intelligent Equipment Co., Ltd., v imenu podjetja se je udeležil dogodka Tretjega festivala Zhaoqing Talent Festivala in vodil slovesno podpisovanje Talent Project. 3. festival talentov Zhaoqing leta 2033

2023-09-22 Poglej več

Rezanje-Edge Kuharsko opremo slikanje Line revolucionira izdelavo

Inovativna tehnologija preoblikuje proizvodno industrijo kuhinj kot vrhunska slikarska linija nastane prizor, obetavna izboljšana učinkovitost, trajnost in estetska privlačnost. Ta najsodobnejša proizvodna rešitev je namenjena revoluciji kuhinjske industrije in povečanju splošne izkušnje strank. Tradicionalno, postopek nanos premazov na kuhinje

2023-09-14 Poglej več

Industrija kuhinjskih proizvodov si nenehno prizadeva za proizvodnjo visokokakovostnih izdelkov, ki ne izpolnjujejo le estetskih preferenc potrošnikov, ampak tudi dura. Dokonča se. Da bi to dosegli, so podjetja sprejele napredne tehnologije, kot je kuharska slikarska linija. Ta članek raziskuje prednosti in značilnosti tega inovativnega proizvodnega procesa.Učinkovitost in hitrost: Kuharsko opremo slikanje Line i

2023-09-07 Poglej več

2023-08-29 Poglej več

Nova lesna pohištvo barvanje linija povečuje proizvodnjo in zmanjšuje stroške

V prebojnem razvoju za lesno pohištvo, je bila razkrita najsodobnejša lesena pohištva, obljubljajo, da bodo preoblikovali način dokončanja lesenega pohištva. Ta inovativna slikarska linija vključuje vrhunsko tehnologijo in avtomatizacijo, racionalizira proizvodni proces in izboljšuje nadzor kakovosti.

2023-08-10 Poglej več

Guangdong Chuangzhi Intelligent Equipment Co., Ltd. prejel nacionalno specializacijo, posebno novo "malo velikan"

Nedavno, Guangdong Chuangzhi Intelligent Equipment Co, Ltd. opravil revizijo Ministrstva za industrijo in informacijsko tehnologijo in objavil naziv nacionalni ravni specializiranih in novih "male velikan" vstopi Presenečenje!

2023-08-02 Poglej več

Z izboljšanjem zahtev potrošnikov glede zmogljivosti izdelkov in za podaljšanje življenjske dobe proizvodov vedno več proizvodov uporablja površinsko obdelavo; Družba Guangdong Chuangzhi Intelligent Equiment Co, Ltd. (Atraktivechina) Uporablja neodvisno raziskovalno in razvojno tehnologijo za razvoj energije, ki varčuje in učinkovito celoten sklop tehnologije za inteligentne in okolju prijazne kosti oprema za nova energetska vozila lahko v prihodnosti zadovolji hitro rastoče tržno povpraševanje po novih energetskih vozilih in prinaša gospodarske koristi za vstop na trg. -Predih.

2023-07-28 Poglej več

Vrhunska proizvodna linija za škropljenje koles je namenjena preoblikovanju predelovalne industrije, ponujajo odlično kakovost in učinkovitost pri proizvodnji kolesnega vozlišča. Ta inovativna tehnologija odpira nove možnosti za proizvajalce avtomobilov, ki si prizadevajo za okrepitev trajne in estetike, in splošne učinkovitosti njihovih izdelkov.

2023-07-26 Poglej več

Poglej več