Rreth nesh

Guangdong Chuangzhi, Co. Ltd. ka një kapital i rregjistruar prej 30 milionë dhe një zonë vetëfondore prej rreth 35,548 metra katrorë. Është një ndërmarrje teknologjie të lartë (GR202144008619) që integron planifikimin e tërë të bimëve para shitjeve, kërkimet e pavarur dhe zhvillim, Projekti, prodhumi, instalimi, komisioni dhe shërbimi pas shitjeve. Mori më shumë se 130 patenta në fushën e pajisjeve të mbushura dhe pajisjeve të mbrojtjes së mjedisit. Bazuar nga Industria 4.0 shërbimi inteligjent për prodhimin e re dhe platformës industriale interneti, Të kombinuar me tre sistemet e administrimit të fabrikës dixhitale të MES, ERP dhe PLM, ajo e kupton administrimin e largët, Kontrolli i cilësisë dhe gjurmimi i prodhimit të procesit të prodhimit të prodhimit të prodhimit, dhe u jep klientëve me cilësi të lartë, E efektshme, Shërbime inteligjente, miqësore të mjedisit, kështu që klientët nuk kanë shqetësime kur përdorin produktet Chuangzhi.

Shih më shumë

Produkt

Sistemi automatik i pikturës automatike i gjurmëve të bojërave të bojës.

Duke spërkuar me makinën e bojës së bojës, sistemi automatik i pikturuar i pikturës: 1. me projektin e mirë të tërë vijës së shpërthimit, Operacioni i përshtatshëm, pamje e bukur dhe vizitësia e fortë. 2, e gjithë linja e spërkatës është duke ecur me qetësi, puna e çdo stacion është e thjeshtë, e lehtë për mirëmbajtjen. 3, shkalla e lartë e automatizimit, duke ruajtur shumë punë 4, e gjithë linja e spërkatës me performancë të qëndrueshme. 5. pompa e linjës së sprait të linjës së injeksionit përvetëson një pompë të veçantë të lëngshme. e cila është pa mirëmbajtje dhe nuk ka rrjedhje. 6, linja e injeksionit përdor shtatë tonë zinxhiri i tensionit, materiali A3 steelas, trajtimi i shumtë, E drejtuar, e vogël. 7. Dhoma e spërkimit me ventilacion të mirë, furnizimi i ajrit dhe i gjakut janë të ekuilibruar dhe pozicionet e spërkatjeve janë plotësisht automatike. 8, rotacioni i punës është uniforme, Shpërthimi me shumë pikë 9, shpërthimi automatik për të reduktuar humbjen e bojës... me efektin e izoluacionit. 11, duke përdorur kontrollin e ekranit të kompjuterit, çdo pjesë e kontrollit të pikës veçmas. 12. Metoda e ngrohjes është projektuar nga burimi i energjisë së klientit, i cili është ekonomik, i sigurt dhe i besueshëm dhe i lehtë për t'u mbajtur, dhe garanton kërkesat e cilësisë të pjesës pune; 13. Shtresa e izoluacionit ndryshon izolucionin e leshit të shkëmbit. Të gjitha furrët e temperaturës së ulët të prodhimeve të fabrikës janë të izoluar me pambuku silikat alumini për të siguruar temperaturan dhe të shpëtojnë brenda. Energjia e dukshme.

Shih më shumë

Lajme

Prodhuesi i "Pinting Line" është një prodhues profesional i linjave të piktura automatike të personalizuara

Si një prodhues profesionist i linjave të pikturave, Prodhuesi i linjës Painting Spray është i angazhuar për t'u dhënë klientëve vijave të prodhimit të spërkimit të lartë dhe pikturës automatike pajisje. Ne ofrojmë një sërë teknologji të piktura, duke përfshirë shpërthimin e ajrit, shpërthimin e lartë, spërkatje pa ajrore dhe robotë pikturuese. Prodhimet tona mund të përmbushin nevojat e industrive të ndryshme dhe klientëve, dhe të sigurojnë klientët me shërbime tërësore.

2023-05-12 Shih më shumë

Prodhuesi i rrugës së shpërndarjes i siguron klientëve zgjidhje pikturuese me cilësi të lartë

Prodhuesi i gjyqit është një prodhues profesionist i pikturës. vizioni ynë është t'u japim klientëve prodhime dhe shërbime të spërkimit me cilësi të lartë. Me teknologjinë e përparuar, sistemin e prodhimit të përsosur dhe ekipi profesional R&D, ne jemi të vendosur për t'u dhënë klientëve zgjidhjet dhe shërbimet më të mira.

2023-04-27 Shih më shumë

Linja e spërkimit të bojës së drurit ndihmon industrinë e prodhimit të mobiljeve të prodhojë në mënyrë të efektshme

Me diversifikimin e stileve moderne të projektimit të shtëpisë, janë dalë gjithashtu lloje të ndryshme mobile, si mobiljet e forta druri, mobilje antike, Motivet me stil kinez, etj., i cili e bën dekorimin e shtëpisë më personalizuar, por ka gjithashtu disa probleme në përpunimin dhe prodhimin e prodhimit.

2023-04-14 Shih më shumë

Prodhuesit e shpërthimit të linjës të bojës drurit ju sjellin për të kuptuar procesin e ndërtimit të dru

Linja e spërkimit të drurit është e përshtatshme për të pikturuar të gjitha llojet e mobiljeve druri, zyra dhe prodhime të zbavitjes. Linja e varjes DISK ose metoda e shpërthimit të makinerisë së reprocatimit përdoret më së shumti, dhe i gjithë linja e pikturave automatike dhe linja e lëmuar manuale është e integruar, e cila është veçanërisht e përshtatshme për prodhimin masiv.

2023-03-31 Shih më shumë

What are the product advantages of automobile fuel tank spraying production line

Linja e prodhimit të kërkimit të karburantit të automobilave përbëhet nga fushat e sipërme dhe të ulët pune, linja e përmbledhjes pune, Sistemi i heqjes së pluhurit, sistemi i paranxehtës, kasolla e spërkimit, sistemi i robotit piktur.

2023-03-23 Shih më shumë

Vija e mbulesë së pluhurit metali është futja e procesit të veçantë të prodhimit.

Siç nënkuptohet emri, linja e mbushur pluhurit metalik është një makinë që prodhon pluhurin. Pluhuri i shpërthimit është një lloj i ri materiali, i cili përdoret kryesisht në projektet e dekoracionit, si ndërtimi i mureve të jashtme dhe çatitë.

2023-03-13 Shih më shumë

Proces rrjedhja e vijës së pluhur metalit

The process flow of metal powder coating line is as follows:1. Pre-treatment of the workpiece, the pre-treatment process includes: sandblasting, shot blasting, spraying, tank immersion, wiping and other methods.

2023-03-06 Shih më shumë

Prodhuesit e linjës së prodhimit për të kuptuar për të kuptuar përfitimet e linjës së prodhimit të plotë automatikë të piktura

Prodhuesit e prodhimit të pikturuarit t'ju thonë se në një shoqëri inteligjente, Sistemet automatie mund të shihen si në prodhimin industrial dhe në jetën e përditshme. Në ditët e sotme, vija automatike të pikturuara, dhoma automatike të pikturave.

2023-02-22 Shih më shumë

Shih më shumë