Rreth nesh

Guangdong Chuangzhi, Co. Ltd. ka një kapital i rregjistruar prej 30 milionë dhe një zonë vetëfondore prej rreth 35,548 metra katrorë. Është një ndërmarrje teknologjie të lartë (GR202144008619) që integron planifikimin e tërë të bimëve para shitjeve, kërkimet e pavarur dhe zhvillim, Projekti, prodhumi, instalimi, komisioni dhe shërbimi pas shitjeve. Mori më shumë se 130 patenta në fushën e pajisjeve të mbushura dhe pajisjeve të mbrojtjes së mjedisit. Bazuar nga Industria 4.0 shërbimi inteligjent për prodhimin e re dhe platformës industriale interneti, Të kombinuar me tre sistemet e administrimit të fabrikës dixhitale të MES, ERP dhe PLM, ajo e kupton administrimin e largët, Kontrolli i cilësisë dhe gjurmimi i prodhimit të procesit të prodhimit të prodhimit të prodhimit, dhe u jep klientëve me cilësi të lartë, E efektshme, Shërbime inteligjente, miqësore të mjedisit, kështu që klientët nuk kanë shqetësime kur përdorin produktet Chuangzhi.

Shih më shumë

Produkt

Shih më shumë

Lajme

Ceremonia e nënshkrimit të projektit të talenteve përfundoi me sukses.

Më 21 shtator 2023, z. Xu Shijian, menaxheri i përgjithshëm i Guangdong Chuangzhi Intelligent Equipment Co., Ltd., ndoqi veprimtarinë e "Festival i Tretë Zhaoqing Talent" në emër të kompanisë dhe drejtoi "Serimoni i nënshkrimit të projektit të Talent". Festivali i tretë i talentit Zhaoqing në 2033

2023-09-22 Shih më shumë

Linja e pikturës së Kuketave të Pret-Edge revolucionizon prodhimin e prodhimeve.

2023-09-14 Shih më shumë

2023-09-07 Shih më shumë

2023-08-29 Shih më shumë

Linja e pikturës së ri drurit rrit prodhimin dhe pakëson kostot

2023-08-10 Shih më shumë

Guangdong Chuangzhi Intelligent Equipment Co.

Kohët e fundit, Guangdong Chuangzhi e Intelligent Pajisja Co. Ltd. kaloi kontrollin e Ministrisë së Industit dhe Teknologjisë së Informacionit dhe publikoi titullin e nivelit kombëtar të specializuar dhe të ri "gjigandi i vogël" Prizë!

2023-08-02 Shih më shumë

2023-07-28 Shih më shumë

Linja e prodhimit të rrota shtetëror e Revolvimit të Prodhimit të Shpërthimit të rrota, Prodhimin e Prodhimit të Prodhimit.

2023-07-26 Shih më shumë

Shih më shumë