OM

Denna förordning träder i kraft dagen efter det att den har offentliggjorts i Europeiska unionens officiella tidning. Ltd. har ett registrerat kapital på 30 miljoner och en egenfinansierad område på cirka 35 548 kvadratmeter. Det är ett högteknologiskt företag (GR202144008619) som integrerar hela anläggningsplanering före försäljning, oberoende forskning och utveckling. konstruktion, tillverkning, installation, idrifttagning och efterförsäljning. Fick mer än 130 patent på området beläggningsutrustning och miljöskyddsutrustning. Baserat på Industry 4.0 intelligent tillverkningsmolntjänst och den industriella Internet-plattformen, i kombination med de tre stora digitala fabriksförvaltningssystemen i MES, ERP och PLM, förverkligar den fjärrstyrningen, Kvalitetskontroll och spårbarhet av produktionsprocessen för beläggning och ger kunderna hög kvalitet. effektiva, Intelligenta, miljövänliga tjänster, så att kunderna inte har några problem när de använder Chuangzhi produkter.

visa mer

PRODUKTER

visa mer

PRESSRUM

Talentprojektundertecknande ceremonin avslutades med framgång | Attractivechina.

Den 21 september 2023 uttryckte Mr. Xu Shijian, chef för Guangdong Chuangzhi Intelligent Equipment Co. Ltd., deltog i evenemanget "Talent Project Signing" på företagets vägnar och genomförde "Talent Project Signing Ceremoni". Den 3:e Zhaoqing talangfestivalen 2033

2023-09-22 visa mer

Cutting-Edge Cookware Målning Linje revolutionerar tillverkning

Innovativ teknologi omformulerar mattillverkningsindustrin när en avancerad matlagningslinje dyker upp på den Scenen. lovande förbättrad effektivitet, hållbarhet och estetisk tilltalande. Denna toppmoderna tillverkningslösning är inställd för att revolutionera matlagningsindustrin och höja den totala kundupplevelsen. Traditionellt, processen för att applicera beläggningar på koksu

2023-09-14 visa mer

Konserveringen strävar ständigt efter att producera högkvalitativa produkter som inte bara uppfyller konsumenternas estetiska preferenser utan även har dura. Det är klart. För att uppnå detta, företag har antagit avancerad teknik som Cookware Painting Line. Denna artikel undersöker fördelarna och egenskaperna i denna innovativa produktionsprocess.Effektivitet och hastighet:Den Cookware Painting Line i

2023-09-07 visa mer

2023-08-29 visa mer

Ny trämöbelmålningslinje ökar produktion och minskar kostnader

I en genombrott utveckling för trämöbelindustrin, en toppmodern möbellinje har avtäckts. lovar att förändra hur trämöbler är färdiga. Denna innovativa målningslinje omfattar avancerad teknik och automation, effektiviserar tillverkningsprocessen och förbättrar kvalitetskontrollen.

2023-08-10 visa mer

Guangdong Chuangzhi Intelligent Equipment Co., Ltd. tilldelades den nationella specialiseringen, speciellt nya "lite jätte"

Nyligen Guangdong Chuangzhi Intelligent Equipment Co, Ltd. godkändes granskningen av ministeriet för industri och informationsteknik och publicerade titeln på nationell nivå specialiserade och ny "lille jätte" Förvåning!

2023-08-02 visa mer

Ny intelligent miljöskyddsutrustning för energifordon Tekniska resultat har utvärderats

Genom att förbättra konsumenternas krav på produktprestanda och för att förlänga produkternas livslängd använder allt fler produkter ytbehandling. Denna förordning träder i kraft dagen efter det att den har offentliggjorts i Europeiska unionens officiella tidning. Ltd. (Attraktivtchina) Använder oberoende forsknings- och utvecklingsteknik för att utveckla en energisparande och effektiv komplett teknik för intelligent och miljövänlig co. Utrustning för nya energifordon kan tillgodose den snabbt växande efterfrågan på nya energifordon i framtiden och ge ekonomiska fördelar att komma in på marknaden. Överraskningar.

2023-07-28 visa mer

State-of-the-art Hjul Hub Sprutning Produktionslinje revolutionerar tillverkning

2023-07-26 visa mer

visa mer